Anna ruskealle Chiquita-banaanille mahdollisuus – ota helpot reseptit talteen ja osallistu #nollahukattuachiquitaa-ohjelmaan
Chiquita on taatusti sinullekin tuttu brändi jo vuosien takaa – tiesitkö, että Chiquitan tarina on alkanut jo 1870-luvulla? Sinitarraiset banaanit tunnetaan parhaasta mausta ja laadusta, joten on selvää, että Chiquitalla on pitkä historia osana eväsreppujamme.
Laadun lisäksi Chiquita panostaa vastuullisuuteen pienentämällä hiilijalanjälkeään viljelyksiltä kuluttajalle asti. #nollahukattuachiquitaa-ohjelma tähtää banaanihävikin vähentämiseen somekilpailun muodossa, kannustamalla sinua leipomaan ylikypsistä Chiquita-banaaneista ja jakamaan reseptisi somessa tunnisteella #nollahukattuachiquitaa. Parhaat reseptit Chiquita palkitsee viikoittain KitchenAid-leivontakoneella 3.10.2022 asti, joten kannattaa osallistua!
Mutta minkä kypsyisenä Chiquita-banaani on parhaimmillaan?
Yksi tykkää kiinteästä ja vihertävästä banskusta, toinen makeasta ja ruskeapilkullisesta. Makuasioista emme lähde kiistelemään, mutta totuus on, että Chiquita-banaanin jokaiselle kypsyysasteelle on erilaisia käyttötapoja – myös sille ruskealle.
Chiquita huomasi, että moni meistä kiertää ruskeat banaanit kaukaa, koska ajattelee niiden olevan käyttökelvottomia. Tämä ei suinkaan pidä paikkaansa! Jos sinulla on takataskussa resepti tai pari, joissa hyödynnät ylikypsiä Chiquita-banaaneja, kannattaa osallistua Chiquitan #nollahukattuachiquitaa-somekilpailuun. Jos taas kaipaat vinkkejä, lue eteenpäin!
Chiquita tarjoaa helppoja reseptejä, joissa voit hyödyntää nimenomaan niitä kypsiä ja jopa ylikypsiä Chiquita-banaaneja. Klassinen vinkki on paloitella ylikypsä banaani pussiin ja pakastaa smoothieta varten, mutta mitä muuta voit tehdä ehkäistäksesi banaanihävikkiä? Lue alta, raaka-aineet kaikkiin Chiquitan resepteihin voit ostaa suoraan osoitteesta s-kaupat.fi.