Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tuotteet Prismat. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin. Kuvan karvakuono on coton de tuléar Martti.

Tehokkaat imurit lemmikkikotiin - katso Yhteishyvän suositukset

Teksti:
Enna Koivunen ja Iiris von Knorring
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 5.4.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Koti raikastuu ja kaunistuu kummasti, kun teet kunnon kevätsiivouksen. Tehokkaalla imurilla pääset eroon myös lemmikkieläinten karvoista.

Poista murut

Varsi-imurilla on helppo tehdä pikasiivous ja poistaa pölyt ja murut pöydän alta nopeasti siivousten välillä. Malli EERC70IW. 99 e, Electrolux.

Jaa imurivuorot

Kompakti Easy Go -pölynimuri puhdistaa tehokkaasti. Pituussuunnasta säädettävästä imuputkesta on iloa, kun imuriin tarttuu kulloinkin eripituisia siivousvuorolaisia. 59,95 e, Volta.

Imaise tehokkaasti

Tehokasta UltraOne-imuria on mukava käyttää sen hiljaisen äänen ja pehmeiden, laakeroitujen pyörien ansiosta. Malli EUO93IW. 185 e (norm. 239 e), Electrolux.

Höyrytä kylppäri

Höyrypuhdistimella kodin kovat pinnat, kuten laatat ja pesualtaat puhdistuvat ilman pesuaineita. Vaihdettavilla suuttimilla pääset kätevästi käsiksi erilaisiin pintoihin. Malli SC 1 EasyFix. 79,95 e, Kärcher.

Puhdista ilma

Ilmanpuhdistin poistaa sisäilmasta pölyjä, eläinkarvoja ja bakteereita suodatinjärjestelmän ja ionisaattorin avulla. Kolme eri voimakkuutta sekä hiljainen yötoiminto. Malli LR200. 119 e, Beurer.

Kirkasta Ikkunat

Pian näkee taas ulos! Ikkunanpesurilla keväinen homma sujuu nopeasti ja tehokkaasti. Malli WS71-4AS. 59,95e, Electrolux.

Parhaat vinkit kodin siivoukseen

Lisää aiheesta