Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Visualistiharjoittelija Sanni Leppävuori (vas.) auttoi Kia Soroa ikkunan somistamisessa.

Visualisti Kia Soro: "Nämä ovat joulun koristelutrendit"

Teksti:
Iiris von Knorring
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 4.12.2017
|
Muokattu: 31.8.2020
Joulu alkoi Turun Sokos Wiklundilla, kun visualisti Kia Soro koristeli tavaratalon joulukuuset ja somisti ikkunan satumaailmaksi. Soro kertoo kolme pinnalla olevaa koristelutrendiä.

"Tänä vuonna perinteisessä jouluikkunassa on Toiveiden puu. Satumaisen puun oksilla seikkailevat linnut vievät lasten kirjeet Korvatunturille. Ikkunan fantasiamaailma syntyi tekolumella, led-valoilla ja yönsinisellä taustalla.

Sisälle halusin luoda lämpimän tunnelman. Jokaisella osastolla on kuusi, joka on koristeltu Suomi 100 -juhlan kunniaksi sinisellä, hopealla ja valkoisella.Vaikka olen suunnitellut tavaratalon joulua jo pitkään, jaksan koristella kotonakin. Rakennan kotiin havuilla, kirkkailla valoilla, lyhdyillä, taljoilla ja vilteillä seesteisen ja rauhallisen joulun."

Tämän joulun koristelutrendit

1. Metallin eri sävyt ovat pinnalla. Laita isolle kultaiselle tarjottimelle kynttilöitä tai led-valoja. Myös kristalliset kynttilänjalat ja kuusenkoristeet loistavat kauniisti. Tyyliin sopivat tekoturkiksesta tehdyt torkkupeitot ja tyynyt.

2. Suomi 100 -aiheisia koristeita myydään paljon. Kuuseen laitetaan nyt perinteistä Suomen lippu -nauhaa ja sinivalkoisia palloja. Ylellisyyttä saa hopealla. Vaihda tonttuverhot sinisiin tai valkoisiin laskeutuviin verhoihin.

3. Myös perinteet ovat suosiossa. Omien tapojen ja koristelutyylin vaaliminen on tärkeintä. Kun kaikki viihtyvät, joulun tunnelma on onnistunut.

Lisää aiheesta