Ota possu huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Riivi rosmariinin lehdet irti varsista ja hienonna. Hiero lehdet lihan pintaan suolan ja pippurin kanssa. Kääri liha folioon ja laita paistomittari kiinni paksuimpaan kohtaan. Kypsennä kiertoilmauunissa 175 asteessa (tavallisessa uunissa 200 asteessa) kunnes sisälämpötila on 95 astetta. Tämä vie noin 3 h uunista ja lihapalan koosta riippuen.
Tee rosmariinimaustevoi. Pilko voi kuutioiksi ja jätä huoneenlämpöön. Kun voi on pehmeää sekoita joukkoon loput hienonnetut rosmariininlehdet ja ripaus suolaa oman maun mukaan.
Leikkaa kypsästä possunniskasta 4 pihviä ja laita pihvien päälle maustevoita. Nauti lämmitettyjen Kulman Keittiön hunajapaahdettujen palsternakkojen ja keltajuurten kera. Folion sisälle jäänyttä paistolientä voi hyödyntää vaikka kastikkeena.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
760
3180
58,0 g
27,8 g
12,3 g
5,8 g
4,7 g
45,7 g
2,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli