Afrikkalainen jauhelihakuskus

Nappaa talteen!
| 1 rkl | öljyä |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 kpl | porkkana |
| 400 g | (vähärasvaista) jauhelihaa |
| 2 tl | jeeraa eli juustokuminaa |
| 1/4 tl | kanelia |
| 3/4 dl | rusinoita |
| 3/4 dl | neljän hedelmän mehua |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 dl | vettä |
| 100 g | pakastepapuja |
| Lisäksi: | |
|---|---|
| kuskusta | |
| maustamatonta jogurttia | |
| tuoretta korianteria halutessasi | |
- 1.
Kuumenna öljy kasarissa. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja leikkaa porkkana tikuiksi. Ruskista liha öljyssä, lisää loppuvaiheessa valkosipuli ja porkkana. Lisää mausteet, rusinat, nektari, suola ja vesi. Hauduta ilman kantta noin minuuttia. Lisää pakastepavut ja anna hautua vielä 5 minuuttia, kunnes pavut ovat kypsiä. Tarjoa pakkauksen ohjeen mukaan tehdyn kuskusin ja jogurtin (ja korianterin) kanssa.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 rkl | öljyä |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 kpl | porkkana |
| 400 g | (vähärasvaista) jauhelihaa |
| 2 tl | jeeraa eli juustokuminaa |
| 1/4 tl | kanelia |
| 3/4 dl | rusinoita |
| 3/4 dl | neljän hedelmän mehua |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 dl | vettä |
| 100 g | pakastepapuja |
Lisäksi: | |
| kuskusta | |
| maustamatonta jogurttia | |
| tuoretta korianteria halutessasi | |
Valmistus
- 1
Kuumenna öljy kasarissa. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja leikkaa porkkana tikuiksi. Ruskista liha öljyssä, lisää loppuvaiheessa valkosipuli ja porkkana. Lisää mausteet, rusinat, nektari, suola ja vesi. Hauduta ilman kantta noin minuuttia. Lisää pakastepavut ja anna hautua vielä 5 minuuttia, kunnes pavut ovat kypsiä. Tarjoa pakkauksen ohjeen mukaan tehdyn kuskusin ja jogurtin (ja korianterin) kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























