Afrikkalainen jauhelihakuskus

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 rklöljyä
2 kplvalkosipulin kynttä
1 kplporkkana
400 g(vähärasvaista) jauhelihaa
2 tljeeraa eli juustokuminaa
1/4 tlkanelia
3/4 dlrusinoita
3/4 dlneljän hedelmän mehua
1 tlsuolaa
1/2 dlvettä
100 gpakastepapuja

Lisäksi:

kuskusta
maustamatonta jogurttia
tuoretta korianteria halutessasi

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna öljy kasarissa. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja leikkaa porkkana tikuiksi. Ruskista liha öljyssä, lisää loppuvaiheessa valkosipuli ja porkkana. Lisää mausteet, rusinat, nektari, suola ja vesi. Hauduta ilman kantta noin minuuttia. Lisää pakastepavut ja anna hautua vielä 5 minuuttia, kunnes pavut ovat kypsiä. Tarjoa pakkauksen ohjeen mukaan tehdyn kuskusin ja jogurtin (ja korianterin) kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä