Ahvenanmaan letut - Yhteishyvä

Ahvenanmaan letut

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Riisipuurosta voi tehdä makoisia lettuja! Ahvenmaan letut saavat makua kardemummasta ja maistuvat hillon kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

3 dl
Riisipuuroa
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Maitoa
1 dl
Vehnäjauhoja
1 rkl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
1/2 tl
Kardemummaa

Näin teet

1

Sekoita munat, maito, jauhot ja mausteet riisipuuroon. Anna taikinan tekeytyä jonkin aikaa. Paista taikinasta lettupannulla tai isolla pannulla voissa lettuja. Tarjoa hillon kanssa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.11.2015
Muokattu: 27.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja29 g116 g
Proteiinia10 g40 g
Rasvaa5 g19 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj844 3374
Energiaa kcal202 806

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Vaniljasokeria

  • 0,5 tl Kardemummaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja29 g116 g
Proteiinia10 g40 g
Rasvaa5 g19 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj844 3374
Energiaa kcal202 806

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Vaniljasokeria

  • 0,5 tl Kardemummaa

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.