
Ahvenanmaan letut
Ainekset
Valmistus
Sekoita munat, maito, jauhot ja mausteet riisipuuroon. Anna taikinan tekeytyä jonkin aikaa. Paista taikinasta lettupannulla tai isolla pannulla voissa lettuja. Tarjoa hillon kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
202
844
4,8 g
2,0 g
29,0 g
9,5 g
0,8 g
10,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Vaniljasokeria,
0,5 tl Kardemummaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli