Ahvenanmaan letut

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min

Riisipuurosta voi tehdä makoisia lettuja! Ahvenmaan letut saavat makua kardemummasta ja maistuvat hillon kanssa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
3 dlriisipuuroa
2 kplkananmunaa
2 dlmaitoa
1 dlvehnäjauhoja
1 rklsokeria
1 tlvaniljasokeria
1/2 tlkardemummaa

Valmistus

  1. 1

    Sekoita munat, maito, jauhot ja mausteet riisipuuroon. Anna taikinan tekeytyä jonkin aikaa. Paista taikinasta lettupannulla tai isolla pannulla voissa lettuja. Tarjoa hillon kanssa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 tl Vaniljasokeria, 0,5 tl Kardemummaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
23.7.2018
|
Päivitetty: 14.11.2025

Samankaltaisia reseptejä