Ahvenanmaan letut | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ahvenanmaan letut

Ahvenanmaan letut

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Riisipuurosta voi tehdä makoisia lettuja! Ahvenmaan letut saavat makua kardemummasta ja maistuvat hillon kanssa.

Ainekset

3 dl
Riisipuuroa
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Maitoa
1 dl
Vehnäjauhoja
1 rkl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
1/2 tl
Kardemummaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita munat, maito, jauhot ja mausteet riisipuuroon. Anna taikinan tekeytyä jonkin aikaa. Paista taikinasta lettupannulla tai isolla pannulla voissa lettuja. Tarjoa hillon kanssa.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.11.2015
Muokattu: 27.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

844

202

4,8 g

2,0 g

29,0 g

9,5 g

0,8 g

10,0 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Vaniljasokeria,

0,5 tl Kardemummaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli