Ahvenanmaan mustikkaletut | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ahvenanmaan mustikkaletut

Ahvenanmaan mustikkaletut
Kappaleita
26
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Rokkapäivän jälkkärinä maistuvat mustikkaiset räiskäleet. Reseptin kokkaat kätevästi Kotimaista-sarjan tuotteilla.
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
(1 prk) Kotimaista-riisipuuroa
4 dl
vettä
2 tl
kardemummaa
250 g
(1 ps) Kotimaista-ohukais- ja vohvelijauhetta
200 g
(1 ps) Kotimaista-mustikoita (pakaste)

PAISTAMISEEN

öljyä tai voita

LISÄKSI

2 1/2 dl
(1 prk) Kotimaista -vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Tiesitkö? Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.

Näin teet

1

Sekoita riisipuuro ja vesi. Lisää kardemumma ja ohukaisjauhe. Sekoita tasaiseksi. Pyöräytä jäiset mustikat nopeasti joukkoon.

300 g
(1 prk) Kotimaista-riisipuuroa
4 dl
vettä
2 tl
kardemummaa
250 g
(1 ps) Kotimaista-ohukais- ja vohvelijauhetta
200 g
(1 ps) Kotimaista-mustikoita (pakaste)
2

Paista taikinasta pieniä lettuja öljyssä tai voissa pannulla keskilämmöllä. Käännä kun letut ovat hyytyneet (noin 2 minuuttia) ja paista kypsiksi. Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa.

öljyä tai voita
2 1/2 dl
(1 prk) Kotimaista -vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
Resepti
Sanna Autio
Kuvat
Piia Arnould
Julkaistu: 16.1.2020
Muokattu: 16.1.2020

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj366 9509
Energiaa kcal87 2271
Rasvaa3.9 g102.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa2.5 g65.0 g
Hiilihydraatteja11.4 g296.0 g
Sokereita2.1 g54.0 g
Kuituja0.5 g13.0 g
Proteiinia1.2 g32.0 g
Suolaa0.0 g0.6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 tl kardemummaa

  • öljyä tai voita

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj366 9509
Energiaa kcal87 2271
Rasvaa3.9 g102.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa2.5 g65.0 g
Hiilihydraatteja11.4 g296.0 g
Sokereita2.1 g54.0 g
Kuituja0.5 g13.0 g
Proteiinia1.2 g32.0 g
Suolaa0.0 g0.6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 tl kardemummaa

  • öljyä tai voita

Resepti
Sanna Autio
Kuvat
Piia Arnould

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.