Äitienpäivän broileri | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Äitienpäivän broileri

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Maustamatonta broilerin rintafileetä
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Currya
1/2 tl
Kurkumaa halutessasi
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
3 kpl
Valkosipulin kynttä
2 dl
Vettä
4 dl
Ruoanvalmistusjogurttia
2 rkl
Vehnäjauhoja
3 tl
Fariinisokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Paloittele fileet. Kuori ja paloittele sipuli. Kuumenna öljy padassa ja ruskista broilerinpalat kevyesti. Lisää sipuli. Mausta ja lisää vesi. Hauduta kypsäksi kannen alla, noin 20 minuuttia. Sekoita vehnäjauhot ruoanvalmistusjogurttiin ja lisää pataan. Kuumenna ja mausta vielä fariinisokerilla. Tarjoile keitetyn riisin ja salaatin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 21.1.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.