Aito hampurilainen

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min

Hampurilaisten valmistaminen on hauskaa yhdessä puuhailua. Kun yksi valmistaa pihvit, voivat toiset valmistella täytteet.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 g(1 pkt) naudan paistijauhelihaa
1/2 kplchiliä
1 kplvalkosipulinkynsi
1/2 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria

Paistamiseen

1 rklrypsiöljyä

Lisäksi

4 kplhampurilaissämpylää
kurkkusalaattia
majoneesia
tomaattiviipaleita
sipulirenkaita
salaattia
cheddarjuustoviipaleita

Valmistus

  1. 1

    Sekoita jauhelihaan hienonnetut chili ja valkosipuli sekä suola ja maustepippuri. Muotoile massasta neljä pihviä.

    MääräAinesosa
    400 g(1 pkt) naudan paistijauhelihaa
    1/2 kplchiliä
    1 kplvalkosipulinkynsi
    1/2 tlsuolaa
    1/4 tlmustapippuria
  2. 2

    Kuumenna öljy pannulla. Kypsennä pihvit kahdessa erässä välillä kääntäen. Jos haluat jättää pihvit mediumeiksi, paista 3–4 minuuttia molemmin puolin. Jos läpikypsiksi, paista 5–6 minuuttia molemmin puolin.

    MääräAinesosa
    1 rklrypsiöljyä
  3. 3

    Paahda hampurilaissämpylöiden leikkauspinnat toisella pannulla.

    MääräAinesosa
    4 kplhampurilaissämpylää
  4. 4

    Täytä hampurilaiset lempitäytteilläsi. Tarjoa heti.

    MääräAinesosa
    salaattia
    tomaattiviipaleita
    sipulirenkaita
    majoneesia
    kurkkusalaattia
    cheddarjuustoviipaleita

Vinkki: Voit käyttää hampurilaissämpylöiden tilalla runsaskuituisempia, pyöreitä ruisleipiä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen, Kati Pohja
Kuvat:
Ninna Lindström
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä