Alkukesän ruokaisa bruschettalautanen | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Alkukesän ruokaisa bruschettalautanen

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

3/10 kpl
Hiivaleipää annospalapaloiksi leikattuna
4 - 5 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 - 1 dl
Oliiviöljyä
60 g
Pekonia suikaleina
1 kpl
Pieni punasipuli
10 kpl
Basilikanlehteä
50 g
Emmentaljuustoa pieninä paloina
2 kpl
Kypsää pihvitomaattia
1/2 kpl
Vihreää paprikaa
1/2 kpl
Punaista paprikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita keskenään murskatut valkosipulinkynnet ja öljy ja valele seos leiville. Paahda leipäviipaleet rapeaksi. Paista pekoni pannulla rapeaksi. Viipaloi kuorittu punasipuli ohueksi, paloittele ja poista tomaateista sisus. Suikaloi paprikat. Asettele annoslautaselle raaka-aineista kaksi kekoa ja nauti heti.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 21.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.