Alkukesän ruokaisa bruschettalautanen - Yhteishyvä

Alkukesän ruokaisa bruschettalautanen

???
Annokset
2
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

3/10 kpl
Hiivaleipää annospalapaloiksi leikattuna
4 - 5 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 - 1 dl
Oliiviöljyä
60 g
Pekonia suikaleina
1 kpl
Pieni punasipuli
10 kpl
Basilikanlehteä
50 g
Emmentaljuustoa pieninä paloina
2 kpl
Kypsää pihvitomaattia
1/2 kpl
Vihreää paprikaa
1/2 kpl
Punaista paprikaa

Näin teet

1

Sekoita keskenään murskatut valkosipulinkynnet ja öljy ja valele seos leiville. Paahda leipäviipaleet rapeaksi. Paista pekoni pannulla rapeaksi. Viipaloi kuorittu punasipuli ohueksi, paloittele ja poista tomaateista sisus. Suikaloi paprikat. Asettele annoslautaselle raaka-aineista kaksi kekoa ja nauti heti.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 21.1.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa