Alkukesän ruokaisa bruschettalautanen

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
3/10 kplhiivaleipää annospalapaloiksi leikattuna
4 - 5 kplvalkosipulinkynttä
1/2 - 1 dloliiviöljyä
60 gpekonia suikaleina
1 kplpieni punasipuli
10 kplbasilikanlehteä
50 gemmentaljuustoa pieninä paloina
2 kplkypsää pihvitomaattia
1/2 kplvihreää paprikaa
1/2 kplpunaista paprikaa

Valmistus

  1. 1

    Sekoita keskenään murskatut valkosipulinkynnet ja öljy ja valele seos leiville. Paahda leipäviipaleet rapeaksi. Paista pekoni pannulla rapeaksi. Viipaloi kuorittu punasipuli ohueksi, paloittele ja poista tomaateista sisus. Suikaloi paprikat. Asettele annoslautaselle raaka-aineista kaksi kekoa ja nauti heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025