Sitruunainen broileripasta eli Pollo limonello | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Sitruunainen broileripasta

Sitruunainen broileripasta eli Pollo limonello

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Tämä broileripasta on helppo ja nopea arkiruoka – ja maistuu takuulla koko perheelle. Tarjoa sitruunaisen pastan kanssa juustoraastetta ja raikasta salaattia.

Ainekset

250 g
(1 pkt) pinaatti-fettuccine-tuorepastaa

kastike

300 g
(1 pkt) broilerisuikaleita
1/2
ruukkua basilikaa
1
sitruuna
200 g
(1 pkt) maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl
kanafondia
1 rkl
rypsiöljyä
1 tl
suolaa
1 tl
rouhittua mustapippuria
1/2 dl
pastan keitinvettä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Silppua basilika. Pese sitruuna, raasta kuori ja purista mehu. Sekoita kulhossa tuorejuusto, basilika, sitruunankuori, puolet sitruunamehusta ja fondi.

1/2
ruukkua basilikaa
1
sitruuna
200 g
(1 pkt) maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl
kanafondia
2

Kuumenna pastan keitinvesi. Paista broilerisuikaleet öljyssä paistinpannulla kypsäksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tuorejuustoseos ja kuumenna.

300 g
(1 pkt) broilerisuikaleita
1 rkl
rypsiöljyä
1 tl
suolaa
1 tl
rouhittua mustapippuria
3

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota ½ dl keitinvettä ja sekoita se kastikkeeseen. Valuta pasta ja kääntele kastikkeen sekaan. Maista ja lisää sitruunamehua makusi mukaan.

250 g
(1 pkt) pinaatti-fettuccine-tuorepastaa
1/2 dl
pastan keitinvettä

VINKKI Lisää kastikkeen joukkoon rasiallinen kirsikkatomaatteja tai ½ ps (75 g) sulatettua pakastepinaattia.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Kaisa Jouhki
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 9.1.2019
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

3649

871

45,0 g

10,5 g

64,0 g

5,5 g

11,5 g

47,0 g

4,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

ruukkua basilikaa,

sitruuna,

1 rkl kanafondia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli