Sekoita kulhossa vesi ja korppujauhot. Anna turvota 5 minuuttia. Lisää muna ja jauheliha ja sekoita tasaiseksi. Raasta juusto ja hienonna persilja. Sekoita ne ja mausteet lihapullataikinaan. Pyöritä taikinasta pieniä lihapullia.
Valmista kastike. Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna öljy pannulla tai kattilassa. Kuullota sipulia ja valkosipulia hetki, lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet. Lisää kastikkeeseen lihapullat.
Hauduta noin 15–20 minuuttia, kunnes pyörykät ovat kypsiä. Käännä pyöryköitä välillä. Lisää vettä tarvittaessa.
Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile kastike spagetin kanssa ja viimeistele halutessasi parmesaaniraasteella.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2773
663
13,8 g
2,0 g
93,5 g
6,3 g
6,8 g
35,3 g
5,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl Vettä,
1 dl parmesaanijuustoa raastettuna,
1 dl Persiljaa hienonnettuna,
1 dl vettä,
2 l vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli