Valuta rahka kahvisuodattimessa kaksi tuntia. Peitä irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat.
Vaahdota rasva ja sokeri. Sekoita joukkoon muna ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Levitä taikina vuoan pohjalle ja noin viiden sentin korkeudelle reunoille. Peitä kelmulla ja pane jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
Sekoita kulhossa rahka, tuorejuusto, sitruunan kuoriraaste, mehu, puolet sokerista, vaniljasokeri, perunajauhot ja keltuaiset. Vatkaa valkuaiset ja loppu sokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahto varovasti sekoittaen täytteeseen. Kaada täyte vuokaan.
Paista uunin alimmalla tasolla 175 asteessa noin tunti. Peitä piiras leivinpaperilla tai foliolla, jos se tummuu liikaa. Anna kakun jäähtyä täysin (mielellään seuraavaan päivään) ja irrota se vasta sitten vuoasta. Tarjoa sellaisenaan tai soseutettujen vadelmien kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.