Ananas-marenkikakku (gluteeniton) - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ananas-marenkikakku (gluteeniton)

???
Annokset
8
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Valmista marenkipohjaa (halkaisija 20 cm)
1 dl
Kermaa
1/2 kpl
Rahkaa
2 rkl
Sokeria
Puolikas tuoretta ananasta

Näin teet

1

Vaahdota kerma. Lisää rahka ja sokeri vatkaten kermavaahdon joukkoon. Kuori ananas isolla veitsellä työlaudalla. Kuutioi noin puolet ananaksesta. Ananaksen keskiosa on puumaisen kova, jota ei käytetä. Leikkaa koristelua varten viipaleita. Nosta ensimmäinen levy tarjoilulautaselle ja levitä päälle puolet kerma-rahkavaahdosta. Lisää ananaskuutiot vaahdon pinnalle. Nosta toinen levy päälle ja levitä loppu kerma-rahkavaahto pinnalle. Koristele ananasviipaleilla.Ruokalehti 0505

Resepti
Henriikka, S-kokeilukeittiö
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.4.2005
Muokattu: 15.10.2019