Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ananas-marenkikakku (gluteeniton)

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

2 kpl
Valmista marenkipohjaa (halkaisija 20 cm)
1 dl
Kermaa
1/2 kpl
Rahkaa
2 rkl
Sokeria
Puolikas tuoretta ananasta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vaahdota kerma. Lisää rahka ja sokeri vatkaten kermavaahdon joukkoon. Kuori ananas isolla veitsellä työlaudalla. Kuutioi noin puolet ananaksesta. Ananaksen keskiosa on puumaisen kova, jota ei käytetä. Leikkaa koristelua varten viipaleita. Nosta ensimmäinen levy tarjoilulautaselle ja levitä päälle puolet kerma-rahkavaahdosta. Lisää ananaskuutiot vaahdon pinnalle. Nosta toinen levy päälle ja levitä loppu kerma-rahkavaahto pinnalle. Koristele ananasviipaleilla.Ruokalehti 0505

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.4.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.