Anjovisrulla
Anjovisrulla
Yhteistyössä

Anjovisrulla

arvosana2/5

(1)arvio
4 Annosta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 dlvehnäjauhoja
50 gvoita
3 dlmaitoa
2 dlkermaa
1 tlleivinjauhetta
3 kplkananmunaa

Täyte

3 kplsilputtua sipulia
1 kplrasia anjovisfileitä
100 gjuustoraastetta
1 dlpersiljasilppua
muutama kevätsipulin varsi
pieni fenkolin kerä

Valmistus

  1. 1

    Sekoita keskenään maito ja kerma. Sulata voi paksupohjaisessa kattilassa, lisää vehnäjauhot ja sekoita.

  2. 2

    Kaada maito-kermaseos kattilaan ja keitä 5 minuuttia, jotta jauhot turpoavat.

  3. 3

    Ota kattila liedeltä ja lisää anjovispurkin liemi. Erottele keltuaiset valkuaisista. Lisää keltuaiset valkokastikkeen joukkoon yksi kerrallaan, sitten leivinjauhe ja lopuksi kovaksi vaahdoksi vatkatut valkuaiset.

  4. 4

    Levitä voidellulle leivinpaperille ja paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

  5. 5

    Anna uunimunakkaan hieman jäähtyä ja kumoa se sitten leivinpaperille. Vedä paistamisessa käytetty paperi pois.

  6. 6

    Kuullota kaikki kasvikset ja ripottele ne anjovispalojen, juustoraasteen ja persiljasilpun kera uunimunakaspohjalle ja kääri munakas rullalle.

  7. 7

    Ennen tarjoilua ripottele rullan päälle hieman emmentaljuustoraastetta ja kuumenna hetki 200-asteisessa uunissa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025