Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Anjovisrulla

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 dl
vehnäjauhoja
50 g
voita
3 dl
maitoa
2 dl
kermaa
1 tl
leivinjauhetta
3 kpl
kananmunaa

Täyte

3 kpl
silputtua sipulia
1 kpl
rasia anjovisfileitä
100 g
juustoraastetta
1 dl
persiljasilppua
muutama kevätsipulin varsi
pieni fenkolin kerä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Sekoita keskenään maito ja kerma. Sulata voi paksupohjaisessa kattilassa, lisää vehnäjauhot ja sekoita.

2

Kaada maito-kermaseos kattilaan ja keitä 5 minuuttia, jotta jauhot turpoavat.

3

Ota kattila liedeltä ja lisää anjovispurkin liemi. Erottele keltuaiset valkuaisista. Lisää keltuaiset valkokastikkeen joukkoon yksi kerrallaan, sitten leivinjauhe ja lopuksi kovaksi vaahdoksi vatkatut valkuaiset.

4

Levitä voidellulle leivinpaperille ja paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

5

Anna uunimunakkaan hieman jäähtyä ja kumoa se sitten leivinpaperille. Vedä paistamisessa käytetty paperi pois.

6

Kuullota kaikki kasvikset ja ripottele ne anjovispalojen, juustoraasteen ja persiljasilpun kera uunimunakaspohjalle ja kääri munakas rullalle.

7

Ennen tarjoilua ripottele rullan päälle hieman emmentaljuustoraastetta ja kuumenna hetki 200-asteisessa uunissa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.