Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ankankoipea Confit, paahdettuja kastanjoita ja omenaa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
prk Confit de Canard ankankoipia (sis 4 kpl koipia)
150 g
kastanjoita liemessä
2 kpl
suomalaisia talviomenoita
20 g
voita
10 g
rypsiöljyä
20 g
hunajaa
2 kpl
oksaa rosmariinia
2 kpl
oksaa timjamia
Mustapippuria myllystä ja sormisuolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Valmistele ensin ankankoivet. Avaa purkki ja säilytä rasva. Lämmitä uuni 225c asteeseen.

2

Lohko omenat kahdeksaan osaan ja poista siemenet. Valuta kastanjat.

3

Laita ankankoivet uunivuokaan rasvan kanssa ja paahda uunissa 15 minuuttia.

4

Lämmitä paistinpannu ja lisää voi ja rypsiöljy. Paista kastanjoita rasvassa noin 5 minuuttia kunnes saavat hieman väriä. Lisää pannulle omenanlohkot ja timjamin ja rosmariinin oksat. Mausta hunajalla, suolalla ja mustapippurilla. Paista vielä pari minuuttia.

5

Tarjoile kastanja - omena lisuke ankankoipien kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 12.11.2019
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.