Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 1 kpl | prk confit de canard ankankoipia (sis 4 kpl koipia) |
| 150 g | kastanjoita liemessä |
| 2 kpl | suomalaisia talviomenoita |
| 20 g | voita |
| 10 g | rypsiöljyä |
| 20 g | hunajaa |
| 2 kpl | oksaa rosmariinia |
| 2 kpl | oksaa timjamia |
| mustapippuria myllystä ja sormisuolaa |
Valmistele ensin ankankoivet. Avaa purkki ja säilytä rasva. Lämmitä uuni 225c asteeseen.
Lohko omenat kahdeksaan osaan ja poista siemenet. Valuta kastanjat.
Laita ankankoivet uunivuokaan rasvan kanssa ja paahda uunissa 15 minuuttia.
Lämmitä paistinpannu ja lisää voi ja rypsiöljy. Paista kastanjoita rasvassa noin 5 minuuttia kunnes saavat hieman väriä. Lisää pannulle omenanlohkot ja timjamin ja rosmariinin oksat. Mausta hunajalla, suolalla ja mustapippurilla. Paista vielä pari minuuttia.
Tarjoile kastanja - omena lisuke ankankoipien kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | prk confit de canard ankankoipia (sis 4 kpl koipia) |
| 150 g | kastanjoita liemessä |
| 2 kpl | suomalaisia talviomenoita |
| 20 g | voita |
| 10 g | rypsiöljyä |
| 20 g | hunajaa |
| 2 kpl | oksaa rosmariinia |
| 2 kpl | oksaa timjamia |
| mustapippuria myllystä ja sormisuolaa |
Valmistele ensin ankankoivet. Avaa purkki ja säilytä rasva. Lämmitä uuni 225c asteeseen.
Lohko omenat kahdeksaan osaan ja poista siemenet. Valuta kastanjat.
Laita ankankoivet uunivuokaan rasvan kanssa ja paahda uunissa 15 minuuttia.
Lämmitä paistinpannu ja lisää voi ja rypsiöljy. Paista kastanjoita rasvassa noin 5 minuuttia kunnes saavat hieman väriä. Lisää pannulle omenanlohkot ja timjamin ja rosmariinin oksat. Mausta hunajalla, suolalla ja mustapippurilla. Paista vielä pari minuuttia.
Tarjoile kastanja - omena lisuke ankankoipien kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.