Ankankoipea Confit, paahdettuja kastanjoita ja omenaa
Ankankoipea Confit, paahdettuja kastanjoita ja omenaa
Yhteistyössä

Ankankoipea Confit, paahdettuja kastanjoita ja omenaa

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplprk confit de canard ankankoipia (sis 4 kpl koipia)
150 gkastanjoita liemessä
2 kplsuomalaisia talviomenoita
20 gvoita
10 grypsiöljyä
20 ghunajaa
2 kploksaa rosmariinia
2 kploksaa timjamia
mustapippuria myllystä ja sormisuolaa

Valmistus

  1. 1

    Valmistele ensin ankankoivet. Avaa purkki ja säilytä rasva. Lämmitä uuni 225c asteeseen.

  2. 2

    Lohko omenat kahdeksaan osaan ja poista siemenet. Valuta kastanjat.

  3. 3

    Laita ankankoivet uunivuokaan rasvan kanssa ja paahda uunissa 15 minuuttia.

  4. 4

    Lämmitä paistinpannu ja lisää voi ja rypsiöljy. Paista kastanjoita rasvassa noin 5 minuuttia kunnes saavat hieman väriä. Lisää pannulle omenanlohkot ja timjamin ja rosmariinin oksat. Mausta hunajalla, suolalla ja mustapippurilla. Paista vielä pari minuuttia.

  5. 5

    Tarjoile kastanja - omena lisuke ankankoipien kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025