Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ankanrintaa ja haaleaa seesaminsiemensalaattia

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
ankanrintaa
2 dl
teriyakikastiketta
3 kpl
tähtianista
1 rkl
fenkolinsiemeniä
1 rkl
seesaminsiemeniä
1 kpl
paksoikaali
1 kpl
vihreä paprika
1 kpl
kevätsipuli
2 kpl
porkkanaa
2 rkl
seesamiöljyä
1 rkl
sormisuolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa ankanrinnan nahkapuolelle ristikkoviillot, jotta rasva sulaa paremmin paistettaessa. Älä leikkaa lihaa.

2

Murskaa tähtianis, fenkolinsiemenet ja sekoita mukaan puolet teriyakikastikkeesta. Marinoi ankanrintoja kastikkeessa noin 1 tunti.

3

Pyyhi ylimääräinen marinadi pois ja mausta ankat suolalla. Paista ankkoja pannulla miedolla lämmöllä nahkapuoli alaspäin noin 10 min, kunnes pinta on rapea.

4

Käännä ympäri ja jatka kypsennystä vielä 3 min, jolloin liha on puolikypsää. Suikaloi kasvikset.

5

Paahda seesaminsiemeniä pannulla, lisää seesamiöljy ja kasvissuikaleet. Paista nopeasti, mausta suolalla ja lisää mukaan loput teriyakikastikkeesta.

6

Leikkaa ankanrinnasta viipaleita ja tarjoan haalean kasvissalaatin kera.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.