Ei kuvaa
Ei kuvaa
Yhteistyössä

Ankanrintaa ja haaleaa seesaminsiemensalaattia

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplankanrintaa
2 dlteriyakikastiketta
3 kpltähtianista
1 rklfenkolinsiemeniä
1 rklseesaminsiemeniä
1 kplpaksoikaali
1 kplvihreä paprika
1 kplkevätsipuli
2 kplporkkanaa
2 rklseesamiöljyä
1 rklsormisuolaa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa ankanrinnan nahkapuolelle ristikkoviillot, jotta rasva sulaa paremmin paistettaessa. Älä leikkaa lihaa.

  2. 2

    Murskaa tähtianis, fenkolinsiemenet ja sekoita mukaan puolet teriyakikastikkeesta. Marinoi ankanrintoja kastikkeessa noin 1 tunti.

  3. 3

    Pyyhi ylimääräinen marinadi pois ja mausta ankat suolalla. Paista ankkoja pannulla miedolla lämmöllä nahkapuoli alaspäin noin 10 min, kunnes pinta on rapea.

  4. 4

    Käännä ympäri ja jatka kypsennystä vielä 3 min, jolloin liha on puolikypsää. Suikaloi kasvikset.

  5. 5

    Paahda seesaminsiemeniä pannulla, lisää seesamiöljy ja kasvissuikaleet. Paista nopeasti, mausta suolalla ja lisää mukaan loput teriyakikastikkeesta.

  6. 6

    Leikkaa ankanrinnasta viipaleita ja tarjoan haalean kasvissalaatin kera.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Yhteishyvä
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025