Ankkaa salaatinlehdellä
Ankkaa salaatinlehdellä
Yhteistyössä

Ankkaa salaatinlehdellä

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplankanrinta
2 kplsydänsalaattia tai endiiviä
1 kplappelsiini
1 kpllimen mehu
1 rklhunajaa
1 rklsoijaa
1 tlseesamiöljyä (paahdettu)

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa ankan nahkapuoleen ohuita viiltoja noin ½ cm välein.

  2. 2

    Laita ankanrinta kylmälle pannulle nahkapuoli alaspäin ja nosta lämpöä. Kun ankan rasva on sulanut ja nahassa on kauniin kultainen väri, käännä rinta hetkeksi toisin päin.

  3. 3

    Kypsennä ankkaa 150-asteisessa uunissa kunnes sisälämpötila on 53°. Leikkaa jäähtynyt rinta ohuiksi siivuiksi.

  4. 4

    Sekoita limenmehusta, hunajasta, soijasta ja seesamiöljystä vinegretti ja pyörittele ankkasiivut vinegretissä.

  5. 5

    Leikkaa veitsellä appelsiinista kuori pois ja irrota jokainen segmentti veitsellä, niin ettei niihin jää lainkaan kuorta tai siemeniä.

  6. 6

    Irrota sydänsalaatin lehdet kerästä. Laita lehden sisälle appelsiinin segmentti ja siivu ankkaa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä