Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ankkaa salaatinlehdellä

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
ankanrinta
2 kpl
sydänsalaattia tai endiiviä
1 kpl
appelsiini
1 kpl
limen mehu
1 rkl
hunajaa
1 rkl
soijaa
1 tl
seesamiöljyä (paahdettu)

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa ankan nahkapuoleen ohuita viiltoja noin ½ cm välein.

2

Laita ankanrinta kylmälle pannulle nahkapuoli alaspäin ja nosta lämpöä. Kun ankan rasva on sulanut ja nahassa on kauniin kultainen väri, käännä rinta hetkeksi toisin päin.

3

Kypsennä ankkaa 150-asteisessa uunissa kunnes sisälämpötila on 53°. Leikkaa jäähtynyt rinta ohuiksi siivuiksi.

4

Sekoita limenmehusta, hunajasta, soijasta ja seesamiöljystä vinegretti ja pyörittele ankkasiivut vinegretissä.

5

Leikkaa veitsellä appelsiinista kuori pois ja irrota jokainen segmentti veitsellä, niin ettei niihin jää lainkaan kuorta tai siemeniä.

6

Irrota sydänsalaatin lehdet kerästä. Laita lehden sisälle appelsiinin segmentti ja siivu ankkaa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.