Appelsiini-pähkinäjäädyke ja mangokastike - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Appelsiini-pähkinäjäädyke ja mangokastike

???
Annokset
8
Ruokavalio
Valmista appelsiini-pähkinäjäädykkeen mangokastike helposti säilykemangosta. Ota jäädyke huoneenlämpöön noin varttia ennen tarjoilua.
Jaa Somessa

Ainekset

1 l
Appelsiini-vaniljajäätelöä, esim. tiikeri
1 dl
Pistaasipähkinöitä
1/2 dl
Rusinoita

MANGOKASTIKE

1 kpl
(425/225 g) säilykemangoa
1 kpl
Limetti

Näin teet

1

Avaa jäätelö kulhoon pehmenemään. Kuori ja rouhi pähkinät. Notkista jäätelö ja sekoita joukkoon pähkinät ja rusinat. Siirrä seos kakkuvuokaan. Peitä vuoka kelmulla ja jäädytä pakastimessa vähintään neljä tuntia tai yön yli.

Valuta mangot, säästä liemi. Siirrä mangot kulhoon ja raasta joukkoon pestyn limetin kuori. Purista joukkoon mehu. Soseuta ainekset ja notkista kastike säilykeliemellä.

Ota jäädyke huoneenlämpöön noin varttia ennen tarjoilua ja tarjoa mangokastikkeen kera.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.3.2015
Muokattu: 19.7.2018

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja15 g122 g
Proteiinia5 g39 g
Rasvaa11 g90 g
Kuituja1 g11 g
Energiaa kj777 6217
Energiaa kcal186 1486

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja15 g122 g
Proteiinia5 g39 g
Rasvaa11 g90 g
Kuituja1 g11 g
Energiaa kj777 6217
Energiaa kcal186 1486
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.