Avaa jäätelö kulhoon pehmenemään. Kuori ja rouhi pähkinät. Notkista jäätelö ja sekoita joukkoon pähkinät ja rusinat. Siirrä seos kakkuvuokaan. Peitä vuoka kelmulla ja jäädytä pakastimessa vähintään neljä tuntia tai yön yli.
Valuta mangot, säästä liemi. Siirrä mangot kulhoon ja raasta joukkoon pestyn limetin kuori. Purista joukkoon mehu. Soseuta ainekset ja notkista kastike säilykeliemellä.
Ota jäädyke huoneenlämpöön noin varttia ennen tarjoilua ja tarjoa mangokastikkeen kera.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
186
777
11,3 g
5,0 g
15,3 g
14,6 g
1,4 g
4,9 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli