Appelsiini-pastasalaatti | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Appelsiini-pastasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 dl
Pastaa, esim. gnocchi
2 kpl
Appelsiinia
3 dl
Vihreitä viinirypäleitä
125 g
Puolikovaa juustoa, esim. polar
1 kpl
Ruukku rucolaa
1 rkl
Oliiviöljyä
2 tl
Makeaa chilikastiketta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Paloittele appelsiinilohkot ja puolita viinirypäleet. Kuutioi juusto.

Sekoita kulhossa rucolanlehdet, appelsiinit, viinirypäleet ja juustokuutiot. Sekoita oliiviöljy, chilikastike ja mausteet keskenään ja valuta salaatin päälle. Anna salaatin maustua hetki ennen tarjoamista.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

836

200

4,0 g

0,5 g

34,8 g

16,5 g

3,3 g

3,5 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

125 g Puolikovaa juustoa, esim, polar,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli