Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Paloittele appelsiinilohkot ja puolita viinirypäleet. Kuutioi juusto.
Sekoita kulhossa rucolanlehdet, appelsiinit, viinirypäleet ja juustokuutiot. Sekoita oliiviöljy, chilikastike ja mausteet keskenään ja valuta salaatin päälle. Anna salaatin maustua hetki ennen tarjoamista.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
836
200
4,0 g
0,5 g
34,8 g
16,5 g
3,3 g
3,5 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
125 g Puolikovaa juustoa, esim, polar,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli