Appelsiinijogurttivaahto

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 dlruokajogurttia
3 kplappelsiinia
1 dlkuohukermaa
1/2 dlsokeria
1 kpllimetin kuori

Valmistus

  1. 1

    Valuta jogurtista neste pois, vähintään 2 tuntia. Tee se esimerkiksi kaatamalla jogurtti suodatinpapereilla vuorattuun siivilään. Kuori ja paloittele appelsiinit. Vaahdota kerma. Vatkaa jogurtti kerman joukkoon, lisää sokeri ja appelsiininpalat. Pese ja raasta limetin kuori ja lisää vaahtoon. Tarjoile jälkiruokana tai välipalana.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025