Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Appelsiinikiisseli

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Appelsiinia
5 dl
Kylmää vettä
5 dl
Appelsiinitäysmehua
3 rkl
Perunajauhoja
1/2 dl
Sokeria
1/2 kpl
Sitruunan mehu

Lisäksi

2 1/2 dl
Valmista vatkautuvaa vaniljakastiketta
1/4 tl
Kardemummaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori appelsiinit ja leikkaa appelsiineista terävällä veitsellä lohkot irti niin, että lohkojen välinen seinämä irtoaa hedelmälihasta. Leikkaa lohkot suupaloiksi.Yhdistä keskenään kylmä vesi, appelsiinimehu, perunajauhot ja sokeri. Kuumenna seosta kattilassa koko ajan sekoittaen kunnes se sakenee. Kun seos on pulpahtanut pari kertaa nosta kattila liedeltä. Lisää appelsiinipalat ja sitruunamehu.Vaahdota vaniljakastike kuohkeaksi ja mausta se kardemummalla. Tarjoa kastike kiisselin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.