Appelsiinipossu | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Appelsiinipossu

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kg
Porsaan ulkofileetä
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 tl
Rosmariinia
1 rkl
Sinappia
1/2 dl
Appelsiinimarmeladia

kastike

3 dl
Lihan paistolientä ja lihalientä
1 - 2 rkl
Appelsiinimarmeladia
1 - 2 rkl
Soijakastiketta
1/2 - 1 dl
Kermaa
Tummaa kastikesuurusta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista fileen pinnalta kalvo. Sirottele pintaan suola, pippuri ja rosmariini. Sivele pintaan sinappia ja appelsiinimarmeladia. Siirrä liha uunivuokaan. Kypsennä 150-asteisessa uunissa kaksi tuntia, jolloin liha on murenevan kypsää. Käytä paistolämpömittaria, jos et halua lihasta ylikypsää. Liha on mehukkaan kypsää, kun sen sisälämpötila on 70 astetta. Huuhtele pannulta paistoliemi, siivilöi se ja mittaa kattilaan. Lisää muut aineet ja suurusta tarpeen mukaan. Tarjoa lisänä keitettyjä kasviksia ja perunoita.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 18.5.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.