Appelsiinipossu - Yhteishyvä

Appelsiinipossu

???
Annokset
6
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
Porsaan ulkofileetä
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 tl
Rosmariinia
1 rkl
Sinappia
1/2 dl
Appelsiinimarmeladia

KASTIKE

3 dl
Lihan paistolientä ja lihalientä
1 - 2 rkl
Appelsiinimarmeladia
1 - 2 rkl
Soijakastiketta
1/2 - 1 dl
Kermaa
Tummaa kastikesuurusta

Näin teet

1

Poista fileen pinnalta kalvo. Sirottele pintaan suola, pippuri ja rosmariini. Sivele pintaan sinappia ja appelsiinimarmeladia. Siirrä liha uunivuokaan. Kypsennä 150-asteisessa uunissa kaksi tuntia, jolloin liha on murenevan kypsää. Käytä paistolämpömittaria, jos et halua lihasta ylikypsää. Liha on mehukkaan kypsää, kun sen sisälämpötila on 70 astetta. Huuhtele pannulta paistoliemi, siivilöi se ja mittaa kattilaan. Lisää muut aineet ja suurusta tarpeen mukaan. Tarjoa lisänä keitettyjä kasviksia ja perunoita.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 18.5.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa