Appelsiiniviinietikka | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Appelsiiniviinietikka

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

3 1/2 dl
Valkoviinietikkaa
1 kpl
Appelsiini
1 kpl
Kanelitanko
6 kpl
Neilikkaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese appelsiini huolellisesti ja leikkaa se viipaleiksi. Aseta viipaleet kannelliseen purkkiin ja kaada päälle viinietikka. Sulje purkki huolellisesti ja ravista kevyesti. Nosta purkki valoisaan ja lämpimään paikkaan muutamaksi viikoksi.

Siivilöi etikka ja kaada se kauniiseen puhtaaseen pulloon. Pane koristeeksi mukaan muutama appelsiininkuori ja mausteet. Säilytetään huoneenlämmössä pimeässä paikassa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.