Aprikoosi-rahkapannacotta - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Aprikoosi-rahkapannacotta

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Aprikoosinpuolikkaita mehussa (420/235 g)
3 kpl
Liivatelehteä
4 dl
Kuohukermaa
3/4 dl
Sokeria
250 g
Maitorahkaa

Näin teet

1

Valuta ja soseuta aprikoosit. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Kuumenna kerma kattilassa kiehumispisteeseen. Sekoita joukkoon sokeri ja kuivaksi puristetut liivatteet. Mausta seos vaniljasokerilla. Sekoita lopuksi joukkoon puolet aprikoosisoseesta ja rahka. Jaa seos annosmaljoihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään noin kahden tunnin ajan tai yön yli. Lusikoi pinnalle tarjolle loppu aprikoosisose.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.3.2013
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja21 g85 g
Proteiinia2 g7 g
Rasvaa26 g104 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj1355 5419
Energiaa kcal324 1295

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Liivatelehteä

  • 250 g Maitorahkaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja21 g85 g
Proteiinia2 g7 g
Rasvaa26 g104 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj1355 5419
Energiaa kcal324 1295

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Liivatelehteä

  • 250 g Maitorahkaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.