Aprikoosi-rahkapannacotta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Aprikoosi-rahkapannacotta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Aprikoosinpuolikkaita mehussa (420/235 g)
3 kpl
Liivatelehteä
4 dl
Kuohukermaa
3/4 dl
Sokeria
250 g
Maitorahkaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Valuta ja soseuta aprikoosit. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Kuumenna kerma kattilassa kiehumispisteeseen. Sekoita joukkoon sokeri ja kuivaksi puristetut liivatteet. Mausta seos vaniljasokerilla. Sekoita lopuksi joukkoon puolet aprikoosisoseesta ja rahka. Jaa seos annosmaljoihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään noin kahden tunnin ajan tai yön yli. Lusikoi pinnalle tarjolle loppu aprikoosisose.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.3.2013
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1355

324

26,0 g

8,0 g

21,3 g

20,3 g

1,8 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Liivatelehteä,

250 g Maitorahkaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli