Artisokkapestoleipäset | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Artisokkapestoleipäset

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Vaalea leipä

artisokkapesto

1 kpl
(390/240 g) artisokansydämiä
1/2 kpl
Sitruunaa
4 rkl
Parmesaaniraastetta
3 rkl
Oliiviöljyä
Nippu tuoretta basilikaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Valuta artisokista liemi. Raasta sitruunan kuori. Mittaa kulhoon peston kaikki ainekset ja soseuta sauvasekoittimella. Viipaloi leipä ja paahda viipaleet nopeasti grillissä tai uunissa. Nostele levitettä lämpimille leiville ja koristele basilikalla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.5.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.