Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Artisokkapestoleipäset

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

1 kpl
Vaalea leipä

Artisokkapesto

1 kpl
(390/240 g) artisokansydämiä
1/2 kpl
Sitruunaa
4 rkl
Parmesaaniraastetta
3 rkl
Oliiviöljyä
Nippu tuoretta basilikaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valuta artisokista liemi. Raasta sitruunan kuori. Mittaa kulhoon peston kaikki ainekset ja soseuta sauvasekoittimella. Viipaloi leipä ja paahda viipaleet nopeasti grillissä tai uunissa. Nostele levitettä lämpimille leiville ja koristele basilikalla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.5.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.