Artisokkapestoleipäset

Arvostele resepti
8 Annosta

15 min

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
1 kplvaalea leipä

Artisokkapesto

1 kpl(390/240 g) artisokansydämiä
1/2 kplsitruunaa
4 rklparmesaaniraastetta
3 rkloliiviöljyä
nippu tuoretta basilikaa
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Valuta artisokista liemi. Raasta sitruunan kuori. Mittaa kulhoon peston kaikki ainekset ja soseuta sauvasekoittimella. Viipaloi leipä ja paahda viipaleet nopeasti grillissä tai uunissa. Nostele levitettä lämpimille leiville ja koristele basilikalla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025