Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ei kuvaa

Aura-juurekset

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

250 g
naurista tai juuriselleriä
250 g
palsternakkaa
250 g
bataattia
1 kpl
iso, viipaloitu ja kuullotettu sipuli
100 g
Aura-juustoa
2 dl
kermaa + 2 dl maitoa
valkosipulimurskaa
mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi, juurekset. Kiehauta niitä miedosti suolatussa vedessä 2-3minuuttia. Valuta ja kuivaa.

2

Lado juuresviipaleita kerroksittain esim. paistinpannuun. Ripottele kerrosten väliin Aura-juustoa ja rouhittua mustapippuria. Kaada kermamaito päälle ja paista 180-asteisessa uunissa kunnes juurekset ovat pehmenneet ja kerma lähes imeytynyt (n. 40 minuuttia).

3

Juureskakun voi mielellään paistaa etukäteen, antaa jäähtyä jolloin se on helppo leikata.

4

Lämmitä annospalat pikaisesti tarjoiluvaiheessa.

Tarjoa lisäksi Stockmann Gourmet Puolukkahyytelöä

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 4.10.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.