Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Äyriäiskastike kalapullille

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
prk hummerikeittoa/lientä
2 dl
kermaa
1 1/2 dl
kalapyöryköiden keitinlientä/kalalientä
(2 rkl kuivaa vermuttia)
kuorittuja katkaravunpyrstöjä
savustettuja sinisimpukoita
tuoretta tilliä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuumenna hummerikeitto, kerma ja siivilöity keitinliemi tai kalaliemi.

2

Mausta vermutilla. Lisää tuoretta, silputtua tilliä sekä ravunpyrstöt ja savusimpukat kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

3

Tarjoile heti kalapullien ja esim. höyrytetyn fenkolin ja perunalumen kera.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.