Barbecuekastike

Nappaa talteen!
| 2 kpl | sipulia |
| 4 kpl | tomaattia |
| 2 rkl | öljyä |
| 2 rkl | sinappia |
| 1/2 dl | hp-kastiketta |
| 1 dl | ketsuppia |
| 1 kpl | hienonnettu valkosipulin kynsi |
| 1 tl | kanelia tai juustokuminaa (jeeraa) |
| 1 tl | tabascoa |
| 1 1/2 dl | colajuomaa |
| 2 rkl | fariinisokeria |
| 1 tl | suolaa |
- 1.
Kuori ja hienonna sipulit. Pese ja kuutioi tomaatit. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota ensin sipulia hetki ja lisää sitten tomaatit. Paista kevyesti noin 5 minuuttia. Sekoita joukkoon muut ainekset ja keitä miedolla lämmöllä puoli tuntia, kunnes kastike on sakeaa.Viinivinkki:Vartaiden seuraksi sopii eteläranskalainen Le Grand Noir -punaviini. Se on Cabernet Sauvignon ja Syrah -rypäleistä valmistettu viini, jonka pehmeän mausteinen maku tukee hyvin pekonista possua. Alkon tuotenumero 455477 ja hinta 8,80 euroa.
Barbecuekastike
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | sipulia |
| 4 kpl | tomaattia |
| 2 rkl | öljyä |
| 2 rkl | sinappia |
| 1/2 dl | hp-kastiketta |
| 1 dl | ketsuppia |
| 1 kpl | hienonnettu valkosipulin kynsi |
| 1 tl | kanelia tai juustokuminaa (jeeraa) |
| 1 tl | tabascoa |
| 1 1/2 dl | colajuomaa |
| 2 rkl | fariinisokeria |
| 1 tl | suolaa |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipulit. Pese ja kuutioi tomaatit. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota ensin sipulia hetki ja lisää sitten tomaatit. Paista kevyesti noin 5 minuuttia. Sekoita joukkoon muut ainekset ja keitä miedolla lämmöllä puoli tuntia, kunnes kastike on sakeaa.Viinivinkki:Vartaiden seuraksi sopii eteläranskalainen Le Grand Noir -punaviini. Se on Cabernet Sauvignon ja Syrah -rypäleistä valmistettu viini, jonka pehmeän mausteinen maku tukee hyvin pekonista possua. Alkon tuotenumero 455477 ja hinta 8,80 euroa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























