Barbecuekastike

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
2 kplsipulia
4 kpltomaattia
2 rklöljyä
2 rklsinappia
1/2 dlhp-kastiketta
1 dlketsuppia
1 kplhienonnettu valkosipulin kynsi
1 tlkanelia tai juustokuminaa (jeeraa)
1 tltabascoa
1 1/2 dlcolajuomaa
2 rklfariinisokeria
1 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipulit. Pese ja kuutioi tomaatit. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota ensin sipulia hetki ja lisää sitten tomaatit. Paista kevyesti noin 5 minuuttia. Sekoita joukkoon muut ainekset ja keitä miedolla lämmöllä puoli tuntia, kunnes kastike on sakeaa.Viinivinkki:Vartaiden seuraksi sopii eteläranskalainen Le Grand Noir -punaviini. Se on Cabernet Sauvignon ja Syrah -rypäleistä valmistettu viini, jonka pehmeän mausteinen maku tukee hyvin pekonista possua. Alkon tuotenumero 455477 ja hinta 8,80 euroa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä