Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Bataatti-kookosmaitopata ja kikhernetagliatelle

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
bataatti
2 kpl
porkkanaa
1 kpl
iso sipuli
3 kpl
valkosipulinkynttä
1/2 tl
kutakin: kanelia, kurkumaa, kuminaa, jauhettua korianteria
2 tl
raastettua inkivääriä
1 kpl
punainen chili
1 kpl
prk tomaattimurskaa
1 kpl
prk kikherneitä
4 dl
kevyt kookosmaitoa
suolaa, pippuria
öljyä paistamiseen

Tarjoiluun:

2 kpl
limeä
1 kpl
ruukku korianteria
200–400 g Kikhernetagliatelle

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Silppua sipuli ja valkosipuli. Halkaise chili ja poista siemenet, hienonna.

2

Lämmitä padassa tilkka öljyä. Kuullota sipuleita ja chiliä hetken.

3

Lisää mausteet: kaneli, kurkuma, kumina, jauhettu korianteri ja raastettu inkivääri. Anna hautua hetken.

4

Kuori porkkanat ja bataatti, leikkaa paloiksi. Lisää ne pataan ja kuullota hetken. Mausta suolalla.

5

Lisää tomaattimurska ja kookosmaito. Hauduta kypsiksi. Tarkista suola ja mausta pippurilla.

6

Keitä papupasta pakkauksen ohjeen mukaan.

7

Tarjoile valutettu papupasta bataat­ti-kookosmaitopadan, limelohkojen ja silputun korianterin kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.