Bataatti-kookosmaitopata ja kikhernetagliatelle
Bataatti-kookosmaitopata ja kikhernetagliatelle
Yhteistyössä

Bataatti-kookosmaitopata ja kikhernetagliatelle

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplbataatti
2 kplporkkanaa
1 kpliso sipuli
3 kplvalkosipulinkynttä
1/2 tlkutakin: kanelia, kurkumaa, kuminaa, jauhettua korianteria
2 tlraastettua inkivääriä
1 kplpunainen chili
1 kplprk tomaattimurskaa
1 kplprk kikherneitä
4 dlkevyt kookosmaitoa
suolaa, pippuria
öljyä paistamiseen

Tarjoiluun:

2 kpllimeä
1 kplruukku korianteria
200–400 g kikhernetagliatelle

Valmistus

  1. 1

    Silppua sipuli ja valkosipuli. Halkaise chili ja poista siemenet, hienonna.

  2. 2

    Lämmitä padassa tilkka öljyä. Kuullota sipuleita ja chiliä hetken.

  3. 3

    Lisää mausteet: kaneli, kurkuma, kumina, jauhettu korianteri ja raastettu inkivääri. Anna hautua hetken.

  4. 4

    Kuori porkkanat ja bataatti, leikkaa paloiksi. Lisää ne pataan ja kuullota hetken. Mausta suolalla.

  5. 5

    Lisää tomaattimurska ja kookosmaito. Hauduta kypsiksi. Tarkista suola ja mausta pippurilla.

  6. 6

    Keitä papupasta pakkauksen ohjeen mukaan.

  7. 7

    Tarjoile valutettu papupasta bataat­ti-kookosmaitopadan, limelohkojen ja silputun korianterin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 25.9.2025