Bataatti-savujuustotornit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Bataatti-savujuustotornit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kg
Paksuja bataatteja
1/4 dl
Öljyä
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Rosmariinia
20 kpl
Savu-sulatejuustoviipaleita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori bataatit ja leikkaa ne noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Aseta viipaleet leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita keskenään öljy ja mausteet. Sivele bataattiviipaleet mausteöljyllä. Kypsennä uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Ota pelti ulos uunista ja kokoa tornit niin, että kolmen bataattiviipaleen väliin tulee kaksi juustoviipaletta. Nosta uunin lämpötilaa 225-asteeseen ja kypsennä torneja noin 5 minuuttia, kunnes juusto sulaa. Tarjoa pihvien kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.10.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.