Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Bataattiburger ja avokadoranskalaiset

Bataattiburger ja avokadoranskalaiset

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

2 kpl
pulleaa bataattia
4 kpl
rotukarjanaudan burgerpihviä
3 kpl
tomaattia viipaleina
1 kpl
pussi jääsalaattia
1/2 kpl
punasipulia renkaina
1 dl
majoneesia
2 tl
tryffelikastiketta (esim. Le Ife Tartufata)
2 kpl
pkt pekonifileetä
2 kpl
avokadoa
öljyä + hunajaa (hetkeksi mikroon jos ei ole juoksevaa)
Vintage cheddar -juustoa
sitruunaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Leikkaa bataatista 1 cm paksuisia kiekkoja. Sivele öljy-hunajaseoksella molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda uunissa n. 20 minuuttia.

2

Paista tai grillaa burgerpihvit. Aseta reilu viipale vahvaa cheddaria pihvin päälle ja anna sulaa.

3

Sekoita 1 dl majoneesia ja tryffelikastiketta, mausta suolalla ja pippurilla.

4

Kokoa burgeri ja purista sitruunaa pintaan. Burgeri on syötävä haarukalla ja veitsellä.

5

Bataatit voi korvata hampurilaisleivällä.

6

Puolita avokadot ja poista kivi. Leikkaa puolikkaat kuoressaan pituussuunnassa lohkoiksi. Koverra lohkot kuoresta varovasti isolla lusikalla jotta ne pysyvät kokonaisina.

7

Kääri avokadolohkot pekoniin.

8

Aseta kääreet leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista 225-asteisessa uunissa 7-10 minuuttia kunnes pekoni on rapeaa.

9

Tarjoile burgerien seurana.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.