Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 500 g | bataattia |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | peruna |
| 1 kpl | litra kasvislientä |
| pieni pala juuriselleriä | |
| 1–2 yrttiliemikuutio | |
| Yrttiöljy | |
|---|---|
| 1 kpl | ruukku rucola-salaattia |
| 1 dl | kylmäpuristettua oliiviöljyä |
| kourallinen basilikan lehtiä | |
| crème fraîchea | |
Kuori ja pieni kasvikset. Keitä kasvisliemessä kypsiksi, mausta yrttiliemikuutiolla. Soseuta sauvasekoittimella.
Valmista yrttiöljy sauvasekoittimella. Soseuta rucolan ja basilikan lehdet öljyn sekaan, mausta ripauksella suolaa.
Tarjoile kuuma keitto yrttiöljyn ja ranskankerman kera.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | bataattia |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | peruna |
| 1 kpl | litra kasvislientä |
| pieni pala juuriselleriä | |
| 1–2 yrttiliemikuutio | |
Yrttiöljy | |
| 1 kpl | ruukku rucola-salaattia |
| 1 dl | kylmäpuristettua oliiviöljyä |
| kourallinen basilikan lehtiä | |
| crème fraîchea | |
Kuori ja pieni kasvikset. Keitä kasvisliemessä kypsiksi, mausta yrttiliemikuutiolla. Soseuta sauvasekoittimella.
Valmista yrttiöljy sauvasekoittimella. Soseuta rucolan ja basilikan lehdet öljyn sekaan, mausta ripauksella suolaa.
Tarjoile kuuma keitto yrttiöljyn ja ranskankerman kera.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.