Ei kuvaa
Ei kuvaa
Yhteistyössä

Bearnaisekastike

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 dlvalkoviiniä
1 kplsalottisipuli, hienonnettu
3 kplkanamunan keltuaista
1 kplpuntti tuoretta rakuunaa, silputtuna
200 gvoita
2–3 rkl valkoviinietikkaa

Valmistus

  1. 1

    Lisää valkoviinietikka, valkoviini ja hienonnetut sipulit kattilaan ja keitä kunnes jäljellä on noin vajaa puolet.

  2. 2

    Siivilöi liemi huolella. Yhdistä keltuaiset ja liemi ja sekoita huolellisesti.

  3. 3

    Kypsennä varovasti vesihauteessa kunnes kastike on saostunut ja keltuainen kypsää.

  4. 4

    Lisää joukkoon pehmeä voi pieninä erinä, mausta suolalla ja lopuksi hienonnetutta rakuunansilpulla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Yhteishyvä
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä