Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 1 dl | valkoviiniä |
| 1 kpl | salottisipuli, hienonnettu |
| 3 kpl | kanamunan keltuaista |
| 1 kpl | puntti tuoretta rakuunaa, silputtuna |
| 200 g | voita |
| 2–3 rkl valkoviinietikkaa |
Lisää valkoviinietikka, valkoviini ja hienonnetut sipulit kattilaan ja keitä kunnes jäljellä on noin vajaa puolet.
Siivilöi liemi huolella. Yhdistä keltuaiset ja liemi ja sekoita huolellisesti.
Kypsennä varovasti vesihauteessa kunnes kastike on saostunut ja keltuainen kypsää.
Lisää joukkoon pehmeä voi pieninä erinä, mausta suolalla ja lopuksi hienonnetutta rakuunansilpulla.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 dl | valkoviiniä |
| 1 kpl | salottisipuli, hienonnettu |
| 3 kpl | kanamunan keltuaista |
| 1 kpl | puntti tuoretta rakuunaa, silputtuna |
| 200 g | voita |
| 2–3 rkl valkoviinietikkaa |
Lisää valkoviinietikka, valkoviini ja hienonnetut sipulit kattilaan ja keitä kunnes jäljellä on noin vajaa puolet.
Siivilöi liemi huolella. Yhdistä keltuaiset ja liemi ja sekoita huolellisesti.
Kypsennä varovasti vesihauteessa kunnes kastike on saostunut ja keltuainen kypsää.
Lisää joukkoon pehmeä voi pieninä erinä, mausta suolalla ja lopuksi hienonnetutta rakuunansilpulla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.