Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Bearnaisekastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 dl
valkoviiniä
1 kpl
salottisipuli, hienonnettu
3 kpl
kanamunan keltuaista
1 kpl
puntti tuoretta rakuunaa, silputtuna
200 g
voita
2–3 rkl valkoviinietikkaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lisää valkoviinietikka, valkoviini ja hienonnetut sipulit kattilaan ja keitä kunnes jäljellä on noin vajaa puolet.

2

Siivilöi liemi huolella. Yhdistä keltuaiset ja liemi ja sekoita huolellisesti.

3

Kypsennä varovasti vesihauteessa kunnes kastike on saostunut ja keltuainen kypsää.

4

Lisää joukkoon pehmeä voi pieninä erinä, mausta suolalla ja lopuksi hienonnetutta rakuunansilpulla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.