Huuhtele ja suikaloi kaali. Pese, kuori punajuuret ja raasta ne karkeaksi. Kuori ja viipaloi porkkanat ja palsternakka.
Kiehauta vesi kattilassa ja lisää liemikuutiot, paloitellut kasvikset ja balsamiviinietikka. Keitä kannen alla noin 20 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku.
Tarjoa smetanan, hunajan ja maustekurkkukuutioiden kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
935
223
12,0 g
7,5 g
21,5 g
19,5 g
5,5 g
3,5 g
2,6 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 l Vettä,
1 dl Mauste- tai suolakurkkukuutioita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli