Bresaola-carpaccio ja parmesaanimajoneesi
Bresaola-carpaccio ja parmesaanimajoneesi
Yhteistyössä

Bresaola-carpaccio ja parmesaanimajoneesi

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
200 gbresaolaa
1/2 dlkuivalla pannulla paahdettuja pinjansiemeniä
rucolaa
sitruunaa
oliiviöljyä
sormisuolaa, pippuria

Parmesaanimajoneesi

1 kplkananmuna (huoneenlämpöinen)
1/2 kplsitruunan mehu
1 tldijon-sinappia
2 dlrypsiöljyä (huoneenlämpöistä)
100 ghienoksi raastettua parmesaania
ripaus suolaa
n. ½ dl maitoa

Valmistus

  1. 1

    Riko kananmuna sauvasekoittimen kulhoon.

  2. 2

    Lisää sitruunanmehu ja sinappi. Lisää varovasti öljy niin että muna pysyy pohjassa.

  3. 3

    Paina sauvasekoitin kulhon pohjaan ja sekoita täydellä teholla.

  4. 4

    Ohenna majoneesi maidolla. Lisää parmesaanijuusto. Tarkista suola.

  5. 5

    Aseta bresaola laakealle vadille. Pirskottele Parmesaanimajoneesia lihan päälle (ei tarvitse käyttää kaikkea). Pyöräytä rucola sitruunamehussa ja oliiviöljyssä ja aseta lihan päälle. Viimeistele pinjansiemenillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä