Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Bresaola-carpaccio ja parmesaanimajoneesi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
bresaolaa
1/2 dl
kuivalla pannulla paahdettuja pinjansiemeniä
rucolaa
sitruunaa
oliiviöljyä
sormisuolaa, pippuria

Parmesaanimajoneesi

1 kpl
kananmuna (huoneenlämpöinen)
1/2 kpl
sitruunan mehu
1 tl
Dijon-sinappia
2 dl
rypsiöljyä (huoneenlämpöistä)
100 g
hienoksi raastettua parmesaania
ripaus suolaa
n. ½ dl maitoa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Riko kananmuna sauvasekoittimen kulhoon.

2

Lisää sitruunanmehu ja sinappi. Lisää varovasti öljy niin että muna pysyy pohjassa.

3

Paina sauvasekoitin kulhon pohjaan ja sekoita täydellä teholla.

4

Ohenna majoneesi maidolla. Lisää parmesaanijuusto. Tarkista suola.

5

Aseta bresaola laakealle vadille. Pirskottele Parmesaanimajoneesia lihan päälle (ei tarvitse käyttää kaikkea). Pyöräytä rucola sitruunamehussa ja oliiviöljyssä ja aseta lihan päälle. Viimeistele pinjansiemenillä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.