Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 200 g | bresaolaa |
| 1/2 dl | kuivalla pannulla paahdettuja pinjansiemeniä |
| rucolaa | |
| sitruunaa | |
| oliiviöljyä | |
| sormisuolaa, pippuria | |
| Parmesaanimajoneesi | |
|---|---|
| 1 kpl | kananmuna (huoneenlämpöinen) |
| 1/2 kpl | sitruunan mehu |
| 1 tl | dijon-sinappia |
| 2 dl | rypsiöljyä (huoneenlämpöistä) |
| 100 g | hienoksi raastettua parmesaania |
| ripaus suolaa | |
| n. ½ dl maitoa | |
Riko kananmuna sauvasekoittimen kulhoon.
Lisää sitruunanmehu ja sinappi. Lisää varovasti öljy niin että muna pysyy pohjassa.
Paina sauvasekoitin kulhon pohjaan ja sekoita täydellä teholla.
Ohenna majoneesi maidolla. Lisää parmesaanijuusto. Tarkista suola.
Aseta bresaola laakealle vadille. Pirskottele Parmesaanimajoneesia lihan päälle (ei tarvitse käyttää kaikkea). Pyöräytä rucola sitruunamehussa ja oliiviöljyssä ja aseta lihan päälle. Viimeistele pinjansiemenillä.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | bresaolaa |
| 1/2 dl | kuivalla pannulla paahdettuja pinjansiemeniä |
| rucolaa | |
| sitruunaa | |
| oliiviöljyä | |
| sormisuolaa, pippuria | |
Parmesaanimajoneesi | |
| 1 kpl | kananmuna (huoneenlämpöinen) |
| 1/2 kpl | sitruunan mehu |
| 1 tl | dijon-sinappia |
| 2 dl | rypsiöljyä (huoneenlämpöistä) |
| 100 g | hienoksi raastettua parmesaania |
| ripaus suolaa | |
| n. ½ dl maitoa | |
Riko kananmuna sauvasekoittimen kulhoon.
Lisää sitruunanmehu ja sinappi. Lisää varovasti öljy niin että muna pysyy pohjassa.
Paina sauvasekoitin kulhon pohjaan ja sekoita täydellä teholla.
Ohenna majoneesi maidolla. Lisää parmesaanijuusto. Tarkista suola.
Aseta bresaola laakealle vadille. Pirskottele Parmesaanimajoneesia lihan päälle (ei tarvitse käyttää kaikkea). Pyöräytä rucola sitruunamehussa ja oliiviöljyssä ja aseta lihan päälle. Viimeistele pinjansiemenillä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.