Broileri-pinaattilasange

Nappaa talteen!
| 200 g | lasagnelevyjä |
| Broileriseos | |
|---|---|
| 300 g | broilerisuikaleita |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | isoporkkana |
| 1 kpl | pieni kesäkurpitsa |
| 1 kpl | keltainen paprika |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1/2 tl | kurkumaa |
| 1 tl | meiramia |
| 1/2 tl | rouhittua mustapippuria |
| 1 tl | suolaa |
| Pinaatti-juustokastike | |
| 6 - 8 dl | kana- tai kasvislientä |
| 150 g | pakastepinaattia |
| 200 g | sulatejuustoa |
| 3 - 3 1/2 rkl | vehnäjauhoja |
| Päälle | |
| juustoraastetta | |
- 1.
Paista broilerisuikaleet kypsiksi ja kuullota pieneksi pilkotut sipuli ja porkkana pannulla. Pane sekaan kuutioitu kesäkurpitsa ja paprika sekä murskatut valkosipulinkynnet. Mausta seos.Valmista kastike sulattamalla paloiteltu juusto kuumaan liemeen. Lisää pinaatti ja keitä pari minuuttia. Suurusta kastike sekoittamalla vehnäjauho pieneen tilkkaan vettä ja kaada se sitten liemeen koko ajan sekoittaen.Kaada voideltuun uunivuokaan ensin vähän kastiketta ja pane sen päälle lasagnelevyjä. Pane levyjen päälle broileriseosta ja taas kastiketta. Jatka kerroksittain ja jätä päällimmäiseksi pinaattijuustokastike. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 175 asteessa 1-1 ½ tuntia, peitä pinta tarvittaessa foliolla.
Broileri-pinaattilasange
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | lasagnelevyjä |
Broileriseos | |
| 300 g | broilerisuikaleita |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | isoporkkana |
| 1 kpl | pieni kesäkurpitsa |
| 1 kpl | keltainen paprika |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1/2 tl | kurkumaa |
| 1 tl | meiramia |
| 1/2 tl | rouhittua mustapippuria |
| 1 tl | suolaa |
Pinaatti-juustokastike | |
| 6 - 8 dl | kana- tai kasvislientä |
| 150 g | pakastepinaattia |
| 200 g | sulatejuustoa |
| 3 - 3 1/2 rkl | vehnäjauhoja |
Päälle | |
| juustoraastetta | |
Valmistus
- 1
Paista broilerisuikaleet kypsiksi ja kuullota pieneksi pilkotut sipuli ja porkkana pannulla. Pane sekaan kuutioitu kesäkurpitsa ja paprika sekä murskatut valkosipulinkynnet. Mausta seos.Valmista kastike sulattamalla paloiteltu juusto kuumaan liemeen. Lisää pinaatti ja keitä pari minuuttia. Suurusta kastike sekoittamalla vehnäjauho pieneen tilkkaan vettä ja kaada se sitten liemeen koko ajan sekoittaen.Kaada voideltuun uunivuokaan ensin vähän kastiketta ja pane sen päälle lasagnelevyjä. Pane levyjen päälle broileriseosta ja taas kastiketta. Jatka kerroksittain ja jätä päällimmäiseksi pinaattijuustokastike. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 175 asteessa 1-1 ½ tuntia, peitä pinta tarvittaessa foliolla.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












