Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broilerin koipipalat ja panzanella-salaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

n. 700 g broilerin koipipaloja

Minttujogurtti:

2 dl
turkkilaista jugurttia
tuoretta minttua maun mukaan
suolaa, pippuria

Panzanella-salaatti:

2 kpl
mozzarellaa
1 kpl
kesäkurpitsa
1 kpl
prk Grillattuja paprikoita
1/2 kpl
punasipuli
10 kpl
kalamata-oliivia
3 kpl
siivua maalaisleipää
1/2 kpl
ruukkua basilikaa
3 rkl
oliiviöljyä
1/2 kpl
sitruunan mehu
500g tomaatteja
suolaa, pippuria, sokeria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Aseta broilerin koipipalat pellille. Paahda 200-asteisessa uunissa n. 30 min. Kokeile kypsyys niin, että pistät koipea terävällä veitsellä. Koipi on kypsä, kun neste on kirkasta.

2

Sekoita minttujogurtin ainekset ja anna makujen tasaantua.

3

Leikkaa kesäkurpitsa pituussuunnassa ½ cm paksuisiksi viipaleiksi. Paahda oliiviöljyssä n. 3 minuuttia molemmin puolin pannulla.

4

Suikaloi paprikat ja kesäkurpitsat.

5

Pilko tomaatit, poista oliiveista kivet ja silppua sipuli.

6

Leikkaa leivät isoiksi paloiksi.

7

Kaada syvään kulhoon oliiviöljy, sitruunamehu, suola, pippuri ja ripaus sokeria. Lisää kaikki pilkotut kasvikset ja leipä. Sekoita hyvin.

8

Revi basilika ja mozzarella salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.