Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| n. 700 g broilerin koipipaloja | |
| Minttujogurtti: | |
|---|---|
| 2 dl | turkkilaista jugurttia |
| tuoretta minttua maun mukaan | |
| suolaa, pippuria | |
| Panzanella-salaatti: | |
| 2 kpl | mozzarellaa |
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 1 kpl | prk grillattuja paprikoita |
| 1/2 kpl | punasipuli |
| 10 kpl | kalamata-oliivia |
| 3 kpl | siivua maalaisleipää |
| 1/2 kpl | ruukkua basilikaa |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| 1/2 kpl | sitruunan mehu |
| 500g tomaatteja | |
| suolaa, pippuria, sokeria | |
Aseta broilerin koipipalat pellille. Paahda 200-asteisessa uunissa n. 30 min. Kokeile kypsyys niin, että pistät koipea terävällä veitsellä. Koipi on kypsä, kun neste on kirkasta.
Sekoita minttujogurtin ainekset ja anna makujen tasaantua.
Leikkaa kesäkurpitsa pituussuunnassa ½ cm paksuisiksi viipaleiksi. Paahda oliiviöljyssä n. 3 minuuttia molemmin puolin pannulla.
Suikaloi paprikat ja kesäkurpitsat.
Pilko tomaatit, poista oliiveista kivet ja silppua sipuli.
Leikkaa leivät isoiksi paloiksi.
Kaada syvään kulhoon oliiviöljy, sitruunamehu, suola, pippuri ja ripaus sokeria. Lisää kaikki pilkotut kasvikset ja leipä. Sekoita hyvin.
Revi basilika ja mozzarella salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| n. 700 g broilerin koipipaloja | |
Minttujogurtti: | |
| 2 dl | turkkilaista jugurttia |
| tuoretta minttua maun mukaan | |
| suolaa, pippuria | |
Panzanella-salaatti: | |
| 2 kpl | mozzarellaa |
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 1 kpl | prk grillattuja paprikoita |
| 1/2 kpl | punasipuli |
| 10 kpl | kalamata-oliivia |
| 3 kpl | siivua maalaisleipää |
| 1/2 kpl | ruukkua basilikaa |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| 1/2 kpl | sitruunan mehu |
| 500g tomaatteja | |
| suolaa, pippuria, sokeria | |
Aseta broilerin koipipalat pellille. Paahda 200-asteisessa uunissa n. 30 min. Kokeile kypsyys niin, että pistät koipea terävällä veitsellä. Koipi on kypsä, kun neste on kirkasta.
Sekoita minttujogurtin ainekset ja anna makujen tasaantua.
Leikkaa kesäkurpitsa pituussuunnassa ½ cm paksuisiksi viipaleiksi. Paahda oliiviöljyssä n. 3 minuuttia molemmin puolin pannulla.
Suikaloi paprikat ja kesäkurpitsat.
Pilko tomaatit, poista oliiveista kivet ja silppua sipuli.
Leikkaa leivät isoiksi paloiksi.
Kaada syvään kulhoon oliiviöljy, sitruunamehu, suola, pippuri ja ripaus sokeria. Lisää kaikki pilkotut kasvikset ja leipä. Sekoita hyvin.
Revi basilika ja mozzarella salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.