Broilerin koipipalat ja panzanella-salaatti
Broilerin koipipalat ja panzanella-salaatti
Yhteistyössä

Broilerin koipipalat ja panzanella-salaatti

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
n. 700 g broilerin koipipaloja

Minttujogurtti:

2 dlturkkilaista jugurttia
tuoretta minttua maun mukaan
suolaa, pippuria

Panzanella-salaatti:

2 kplmozzarellaa
1 kplkesäkurpitsa
1 kplprk grillattuja paprikoita
1/2 kplpunasipuli
10 kplkalamata-oliivia
3 kplsiivua maalaisleipää
1/2 kplruukkua basilikaa
3 rkloliiviöljyä
1/2 kplsitruunan mehu
500g tomaatteja
suolaa, pippuria, sokeria

Valmistus

  1. 1

    Aseta broilerin koipipalat pellille. Paahda 200-asteisessa uunissa n. 30 min. Kokeile kypsyys niin, että pistät koipea terävällä veitsellä. Koipi on kypsä, kun neste on kirkasta.

  2. 2

    Sekoita minttujogurtin ainekset ja anna makujen tasaantua.

  3. 3

    Leikkaa kesäkurpitsa pituussuunnassa ½ cm paksuisiksi viipaleiksi. Paahda oliiviöljyssä n. 3 minuuttia molemmin puolin pannulla.

  4. 4

    Suikaloi paprikat ja kesäkurpitsat.

  5. 5

    Pilko tomaatit, poista oliiveista kivet ja silppua sipuli.

  6. 6

    Leikkaa leivät isoiksi paloiksi.

  7. 7

    Kaada syvään kulhoon oliiviöljy, sitruunamehu, suola, pippuri ja ripaus sokeria. Lisää kaikki pilkotut kasvikset ja leipä. Sekoita hyvin.

  8. 8

    Revi basilika ja mozzarella salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä