Paista broilerinleikkeet öljyssä kypsiksi, noin 4–5 minuuttia / puoli. Mausta suolalla ja pippurilla ja kääri folioon odottamaan. Kuori ja silppua sipuli. Kuullota sipuli rasvassa. Lisää tomaattipyree ja kuullota vielä hetki. Lisää pannuun viini, rosmariini ja sokeri. Keitä kunnes noin puolet nestemäärästä on haihtunut. Lisää kerma ja broilerinleikkeet. Keitä vielä muutama minuutti kunnes broileri kuumentuu. Tarjoa esimerkiksi uunissa paahdettujen perunaviipaleiden tai -lohkojen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
346
1449
29,8 g
14,5 g
3,3 g
3,0 g
0,3 g
9,8 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
2 rkl Tomaattipyreetä,
1 tl Rosmariinia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli