Laita varrastikut veteen likoamaan. Säädä uuni 220 asteeseen.
Valmista dippi. Purista valkosipuli kermaviiliin. Lisää muut ainekset, sekoita tasaiseksi ja siirrä jääkaappiin maustumaan.
Pese appelsiini ja leikkaa se kuorineen ohuiksi viipaleiksi. Paloittele ananasrenkaat. Pese ja suikaloi paprika. Pujota ainekset vuorotellen vartaisiin.
Aseta vartaat leivinpaperin päälle pellille ja paista uunissa 20 minuuttia. Tarjoa dipin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
450
1884
16,8 g
6,3 g
39,5 g
17,5 g
4,8 g
31,0 g
2,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli