Laita varrastikut veteen likoamaan. Säädä uuni 220 asteeseen.
Valmista dippi. Purista valkosipuli kermaviiliin. Lisää muut ainekset, sekoita tasaiseksi ja siirrä jääkaappiin maustumaan.
Pese appelsiini ja leikkaa se kuorineen ohuiksi viipaleiksi. Paloittele ananasrenkaat. Pese ja suikaloi paprika. Pujota ainekset vuorotellen vartaisiin. Aseta vartaat leivinpaperin päälle pellille ja paista uunissa 20 minuuttia. Tarjoa dipin kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
596
143
3,8 g
1,3 g
17,3 g
12,5 g
3,0 g
7,5 g
0,6 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
0,5 tl Suolaa,
Puista varrastikkua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli