Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileripyörykkävartaat ja helppo dippi

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Kokoa maailman nopeimmat vartaat valmiista broileripullista.

Ainekset

800 g
(2 ps) broileripullia
2 kpl
Appelsiinia
140 g
(1 prk 227/140 g) ananasrenkaita
1 kpl
Paprika

Dippi

200 g
(1 prk) kermaviiliä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Ketsuppia
1/2 tl
Suolaa

Lisäksi

8 kpl
Puista varrastikkua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Laita varrastikut veteen likoamaan. Säädä uuni 220 asteeseen.

8 kpl
Puista varrastikkua
2

Valmista dippi. Purista valkosipuli kermaviiliin. Lisää muut ainekset, sekoita tasaiseksi ja siirrä jääkaappiin maustumaan.

200 g
(1 prk) kermaviiliä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Ketsuppia
1/2 tl
Suolaa
3

Pese appelsiini ja leikkaa se kuorineen ohuiksi viipaleiksi. Paloittele ananasrenkaat. Pese ja suikaloi paprika. Pujota ainekset vuorotellen vartaisiin.

2 kpl
Appelsiinia
140 g
(1 prk 227/140 g) ananasrenkaita
1 kpl
Paprika
800 g
(2 ps) broileripullia
4

Aseta vartaat leivinpaperin päälle pellille ja paista uunissa 20 minuuttia. Tarjoa dipin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Prisca Leclerc
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 27.3.2017
|
Muokattu: 24.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

450

1884

16,8 g

6,3 g

39,5 g

17,5 g

4,8 g

31,0 g

2,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli