Broileripyörykkävartaat ja helppo dippi | Dippikastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Broileripyörykkävartaat ja helppo dippi

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kokoa maailman nopeimmat vartaat valmiista broileripullista.

Ainekset

2 kpl
(800 g) broileripullia
2 kpl
Appelsiinia
1 kpl
(227/137 g) ananasrenkaita
1 kpl
Paprika

dippi

1 kpl
(200 g) kermaviiliä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Ketsuppia
1/2 tl
Suolaa

lisäksi

8 kpl
Puista varrastikkua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Laita varrastikut veteen likoamaan. Säädä uuni 220 asteeseen.

Valmista dippi. Purista valkosipuli kermaviiliin. Lisää muut ainekset, sekoita tasaiseksi ja siirrä jääkaappiin maustumaan.

Pese appelsiini ja leikkaa se kuorineen ohuiksi viipaleiksi. Paloittele ananasrenkaat. Pese ja suikaloi paprika. Pujota ainekset vuorotellen vartaisiin. Aseta vartaat leivinpaperin päälle pellille ja paista uunissa 20 minuuttia. Tarjoa dipin kanssa.

Resepti:
Prisca Leclerc
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 27.3.2017
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

596

143

3,8 g

1,3 g

17,3 g

12,5 g

3,0 g

7,5 g

0,6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

0,5 tl Suolaa,

Puista varrastikkua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli