Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileritacot

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Täytä tacokuoret broilerilla ja kasviksilla. Täyte saa potkua chilistä.

Ainekset

8 kpl
Valmista tacokuorta
400 g
Broilerisuikaleita
1 kpl
Hienonnettu chili (mieto tai vahva)
1 kpl
Pieni sipuli
1 rkl
Öljyä
1 tl
Chilimausteseosta tai juustokuminaa
1 tl
Suolaa
2 dl
Valmista tacokastiketta

Lisäksi

2 kpl
Tomaattia
1 kpl
Avomaankurkku tai 0,3 kurkkua
1 kpl
Mieto punainen chili
1 kpl
Pieni sipuli
2 dl
Kermaviiliä
1/2 - 1 kpl
Ruukkua korianteria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuutioi lisukkeeksi tulevat tomaatit ja kurkku. Viipaloi chili ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla. Lisää broilerisuikaleet ja paista ne melkein kypsiksi. Lisää silputtu chili ja sipuli. Jatka kypsennystä pari minuuttia. Lisää chilimausteseos tai juustokumina, suola ja tacokastike. Kuumenna.

Lämmitä tacokuoret pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä kuumalla broileriseoksella ja tuoreilla kasviksilla. Lusikoi päälle kermaviiliä ja silppua pinnalle korianteria.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 28.6.2016
|
Muokattu: 28.3.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

295

1233

11,5 g

2,0 g

18,3 g

5,8 g

2,3 g

26,5 g

0,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Hienonnettu chili (mieto tai vahva),

1 tl Chilimausteseosta tai juustokuminaa,

1 tl Suolaa,

2 dl Valmista tacokastiketta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli