Caesar-salaatti suomalaisittain | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Caesar-salaatti suomalaisittain

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Ruukku jääsalaattia
1 kpl
Ruukku lollo rossoa
2 kpl
Ruisleipää
Voita paistamiseen
1 kpl
Valkosipulinkynsi
3 kpl
Kovaksi keitettyä munaa
6 kpl
Anjovisfileetä
1 dl
Raastettua parmesaani- tai emmentaljuustoa

kastike

2 rkl
Majoneesia
1 1/2 tl
Sinappia
1 rkl
Sitruunan mehua
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 dl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Revi kuiva, pesty salaatti kulhoon. Kuutio leipä ja paista kuutiot pannulla voissa ja puristetussa valkosipulissa rapeiksi. Paloittele munat. Sekoita huolellisesti keskenään kastikkeen aineet. Pane kastike pöyhityn salaatin päälle, ripottele päälle juustoraaste, leipäkuutiot, pienityt anjovisfileet ja munalohkot.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.