Caesar-salaatti suomalaisittain

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplruukku jääsalaattia
1 kplruukku lollo rossoa
2 kplruisleipää
voita paistamiseen
1 kplvalkosipulinkynsi
3 kplkovaksi keitettyä munaa
6 kplanjovisfileetä
1 dlraastettua parmesaani- tai emmentaljuustoa

Kastike

2 rklmajoneesia
1 1/2 tlsinappia
1 rklsitruunan mehua
1 kplvalkosipulinkynsi
sokeria
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 dloliiviöljyä

Valmistus

  1. 1

    Revi kuiva, pesty salaatti kulhoon. Kuutio leipä ja paista kuutiot pannulla voissa ja puristetussa valkosipulissa rapeiksi. Paloittele munat. Sekoita huolellisesti keskenään kastikkeen aineet. Pane kastike pöyhityn salaatin päälle, ripottele päälle juustoraaste, leipäkuutiot, pienityt anjovisfileet ja munalohkot.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä