Caesar-salaatti suomalaisittain
4 Annosta
|
Nappaa talteen!
| 1 kpl | ruukku jääsalaattia |
| 1 kpl | ruukku lollo rossoa |
| 2 kpl | ruisleipää |
| voita paistamiseen | |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 3 kpl | kovaksi keitettyä munaa |
| 6 kpl | anjovisfileetä |
| 1 dl | raastettua parmesaani- tai emmentaljuustoa |
| Kastike | |
|---|---|
| 2 rkl | majoneesia |
| 1 1/2 tl | sinappia |
| 1 rkl | sitruunan mehua |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| sokeria | |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 dl | oliiviöljyä |
- 1.
Revi kuiva, pesty salaatti kulhoon. Kuutio leipä ja paista kuutiot pannulla voissa ja puristetussa valkosipulissa rapeiksi. Paloittele munat. Sekoita huolellisesti keskenään kastikkeen aineet. Pane kastike pöyhityn salaatin päälle, ripottele päälle juustoraaste, leipäkuutiot, pienityt anjovisfileet ja munalohkot.
Caesar-salaatti suomalaisittain
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | ruukku jääsalaattia |
| 1 kpl | ruukku lollo rossoa |
| 2 kpl | ruisleipää |
| voita paistamiseen | |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 3 kpl | kovaksi keitettyä munaa |
| 6 kpl | anjovisfileetä |
| 1 dl | raastettua parmesaani- tai emmentaljuustoa |
Kastike | |
| 2 rkl | majoneesia |
| 1 1/2 tl | sinappia |
| 1 rkl | sitruunan mehua |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| sokeria | |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 dl | oliiviöljyä |
Valmistus
- 1
Revi kuiva, pesty salaatti kulhoon. Kuutio leipä ja paista kuutiot pannulla voissa ja puristetussa valkosipulissa rapeiksi. Paloittele munat. Sekoita huolellisesti keskenään kastikkeen aineet. Pane kastike pöyhityn salaatin päälle, ripottele päälle juustoraaste, leipäkuutiot, pienityt anjovisfileet ja munalohkot.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























