Chilillä maustettu vesimeloni-ananassalsa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Chilillä maustettu vesimeloni-ananassalsa

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Annosta
Fork and knife
1 Annosta

Ainekset

250 g
Vesimelonia (kuorittu)
1 kpl
(220 g/140 g) ananasrenkaita
1/4 - 1/2 kpl
Punaista chiliä (mieto lajike)
1/2 kpl
Kurkkua
1 rkl
Limetin- tai sitruunanmehua
1 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista melonista kuoret ja kuutioi meloni pieneksi. Kuutioi myös ananasrenkaat. Halkaise ja huuhtele chili ja poista siitä siemenet. Silppua chili hienoksi. Kuutioi kurkku. Yhdistä ainekset kulhossa ja mausta limetinmehulla, öljyllä ja ripauksella suolaa sekä pippuria. Anna makujen vetäytyä hetki tai muutama tunti jääkaapissa. Tarjoa grilliruokien lisäkkeenä.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.