Chilillä maustettu vesimeloni-ananassalsa
15 min

Nappaa talteen!
| 250 g | vesimelonia (kuorittu) |
| 1 kpl | (220 g/140 g) ananasrenkaita |
| 1/4 - 1/2 kpl | punaista chiliä (mieto lajike) |
| 1/2 kpl | kurkkua |
| 1 rkl | limetin- tai sitruunanmehua |
| 1 rkl | öljyä |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria |
- 1.
Poista melonista kuoret ja kuutioi meloni pieneksi. Kuutioi myös ananasrenkaat. Halkaise ja huuhtele chili ja poista siitä siemenet. Silppua chili hienoksi. Kuutioi kurkku. Yhdistä ainekset kulhossa ja mausta limetinmehulla, öljyllä ja ripauksella suolaa sekä pippuria. Anna makujen vetäytyä hetki tai muutama tunti jääkaapissa. Tarjoa grilliruokien lisäkkeenä.
Chilillä maustettu vesimeloni-ananassalsa
Ainekset (1 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 250 g | vesimelonia (kuorittu) |
| 1 kpl | (220 g/140 g) ananasrenkaita |
| 1/4 - 1/2 kpl | punaista chiliä (mieto lajike) |
| 1/2 kpl | kurkkua |
| 1 rkl | limetin- tai sitruunanmehua |
| 1 rkl | öljyä |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria |
Valmistus
- 1
Poista melonista kuoret ja kuutioi meloni pieneksi. Kuutioi myös ananasrenkaat. Halkaise ja huuhtele chili ja poista siitä siemenet. Silppua chili hienoksi. Kuutioi kurkku. Yhdistä ainekset kulhossa ja mausta limetinmehulla, öljyllä ja ripauksella suolaa sekä pippuria. Anna makujen vetäytyä hetki tai muutama tunti jääkaapissa. Tarjoa grilliruokien lisäkkeenä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























