Chilillä maustettu vesimeloni-ananassalsa

Arvostele resepti
1 Annosta

15 min

Ainekset (1 annosta)

MääräAinesosa
250 gvesimelonia (kuorittu)
1 kpl(220 g/140 g) ananasrenkaita
1/4 - 1/2 kplpunaista chiliä (mieto lajike)
1/2 kplkurkkua
1 rkllimetin- tai sitruunanmehua
1 rklöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Poista melonista kuoret ja kuutioi meloni pieneksi. Kuutioi myös ananasrenkaat. Halkaise ja huuhtele chili ja poista siitä siemenet. Silppua chili hienoksi. Kuutioi kurkku. Yhdistä ainekset kulhossa ja mausta limetinmehulla, öljyllä ja ripauksella suolaa sekä pippuria. Anna makujen vetäytyä hetki tai muutama tunti jääkaapissa. Tarjoa grilliruokien lisäkkeenä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä