Chilillä maustettu vesimeloni-ananassalsa - Yhteishyvä

Chilillä maustettu vesimeloni-ananassalsa

???
Annokset
1
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

250 g
Vesimelonia (kuorittu)
1 kpl
(220 g/140 g) ananasrenkaita
1/4 - 1/2 kpl
Punaista chiliä (mieto lajike)
1/2 kpl
Kurkkua
1 rkl
Limetin- tai sitruunanmehua
1 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Poista melonista kuoret ja kuutioi meloni pieneksi. Kuutioi myös ananasrenkaat. Halkaise ja huuhtele chili ja poista siitä siemenet. Silppua chili hienoksi. Kuutioi kurkku. Yhdistä ainekset kulhossa ja mausta limetinmehulla, öljyllä ja ripauksella suolaa sekä pippuria. Anna makujen vetäytyä hetki tai muutama tunti jääkaapissa. Tarjoa grilliruokien lisäkkeenä.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa