Ota paahtopaistit noin tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön, mausta kauttaaltaan suolalla ja pippurilla. Hienonna valkosipuli ja rosmariini. Sekoita valkosipulista, öljystä, rosmariinista ja chipotlesta tasainen tahna ja hiero lihan pintaan. Ruskista paistit pannulla öljy-voiseoksessa kauniin väriseksi. Kypsennä paisteja 140-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpö on 54 °C (20–30 minuuttia). Kypsennyksen aikana kääntele paisteja noin 10 minuutin välein, jotta liha kypsyy tasaisesti. Nosta paistit uunista, kääri folioon ja anna vetäytyä 10 minuuttia. Leikkaa tarjolle ohuita viipaleita.
Kuutioi avokadot. Lisää muut ainekset ja sekoita. Voit kevyesti murskata kuutioita. Lusikoi avokado-chimichurri viipaloidun poron pintaan. Tarjoile yrttisalaatin kanssa.
Keitä edamamepapuja n. 5 minuuttia. Valuta ja anna jäähtyä. Lisää kulhon pohjalle kastikkeen ainekset ja sekoita. Kaada valutetut valkoiset pavut kastikkeeseen ja anna maustua hetken. Nypi basilikan lehdet. Korianterista voi käyttää myös varret. Silppua kevyesti veitsellä. Revi salaatti ja rucola ja sekoita kaikki ainekset kulhossa. Tarjoile lihan ja avokado-chimichurrin kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.