Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi, mausta suolalla ja pane päälle kevyt paino. Anna kaalin maustua tunnin verran.
Leikkaa sipuli suikaleiksi ja viipaloi porkkanat. Sekoita kaalisuikaleisiin.
Sekoita kastike jogurtista, majoneesista, sinapista ja viinietikasta. Mausta mustapippurilla. Sekoita kastike salaattiin.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
621
148
8,5 g
1,3 g
12,0 g
12,0 g
5,0 g
3,5 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,75 tl Suolaa,
1 tl Dijoninsinappia,
0,25 tl Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli