Curry-kanakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Curry-kanakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

400 g
Broilerinsuikaleita
1 kpl
Omena
1/2 kpl
Pientä purjoa
1 rkl
Öljyä
1 1/2 tl
Currya
3 rkl
Vehnäjauhoja
1 l
Vettä
2 kpl
Kanaliemikuutiota
1 kpl
(200 g) pakastemaissia
1 kpl
Punainen paprika
1/4 tl
Cayennenpippuria tai chilijauhetta
4 rkl
Ranskankermaa tai smetanaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Ruskista broilerisuikaleet ja nosta ne syrjään. Leikkaa kuorittu omena ja pesty purjo pieniksi kuutioksi ja kuullota niitä hetken öljyssä. Lisää curry sekä vehnäjauhot ja anna hetken aikaa kypsyä.Kaada päälle vesi ja liemikuutiot. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää maissinjyvät, paloiteltu paprika sekä broilerisuikaleet ja mausta ripauksella chiliä.Anna keiton kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.Lisää ranskankerma tai smetana ja anna kiehahtaa. Tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.