Valmista curryglaze. Mittaa kaikki aineet kattilaan ja keitä laakeassa kattilassa hiljalleen noin 20 minuuttia tai kunnes nesteestä on haihtunut kolmannes.
Valmista varhaisperunaranskalaiset. Lämmitä öljy laakeassa kattilassa noin 130°C asteeseen ja kypsennä perunoita öljyssä noin 10 minuuttia. Nosta perunat pois öljystä ja nosta öljyn lämpö 180°C asteeseen. Kypsennä perunat öljyssä noin 15 minuuttia ja valuta hyvin. Mausta suolalla ja tilkalla tryffeliöljyä.
Mausta broilerit suolalla ja mustapippurilla. Paahda broileriin pannulla kauniin ruskea väri molemmin puolin. Penslaa broilerit curryglazella ja paahda 200° C uunissa noin 6-7 minuuttia, kunnes curryglaze on tarttunut pintaan ja sisälämpö 62°C. Anna broilerin levätä hetki folion alla.
Leikkaa broilerit halki tai useampaan osaan ja tarjoile rapeiden perunoiden sekä tuoreen salaatin kanssa.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
885
3704
59,5 g
6,5 g
38,3 g
7,3 g
2,5 g
47,3 g
1,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl suolaa,
1 tl suolaa,
0,25 tl tryffeliöljyä,
2 rkl Worcestershire-kastiketta,
1,5 dl punaviinietikkaa,
4 dl ananasmehua,
1 tl curryjauhetta,
1 kpl kanelitanko,
2 tl suolaa,
1 dl muscovadosokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli