Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Currysilli

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

200 g
Matjes- tai ravintolafileitä
1 dl
Kevytmajoneesia
1 dl
Kermaviiliä
3 tl
Currya
Mustapippuria
3 rkl
Hienonnettua ruohosipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valuta sillit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Sekoita keskenään loput ainekset ja yhdistä joukkoon myös silliviipaleet. Silli säilyy jääkaapissa useita päiviä.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.