Currysilli | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Currysilli

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

200 g
Matjes- tai ravintolafileitä
1 dl
Kevytmajoneesia
1 dl
Kermaviiliä
3 tl
Currya
Mustapippuria
3 rkl
Hienonnettua ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta sillit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Sekoita keskenään loput ainekset ja yhdistä joukkoon myös silliviipaleet. Silli säilyy jääkaapissa useita päiviä.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.