Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Dippiperunat ja piparjuurikastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

12 kpl
Pientä keitettyä uutta perunaa

Piparjuuritsatsiki

2 dl
Turkkilaista jogurttia
1 kpl
Puristettu valkosipulinkynsi
1 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Piparjuuritahnaa
Suolaa
2 rkl
Hienonnettua tilliä
Koristeeksi muutama sipulinvarsi tai kevätsipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista tsatsiki. Notkista jogurtti kulhossa. Lisää mausteet ja anna kastikkeen tekeytyä muutaman tunnin viileässä ennen tarjoilua. Leikkaa keitetyt perunat annospaloiksi ja pistä cocktailtikkuihin. Koristele hienonnetulla sipulinvarrella ja tarjoile piparjuuritsatsikia dippikastikkeena.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 1.6.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.