Dippiperunat ja piparjuurikastike - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Dippiperunat ja piparjuurikastike

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

12 kpl
Pientä keitettyä uutta perunaa

PIPARJUURITSATSIKI

2 dl
Turkkilaista jogurttia
1 kpl
Puristettu valkosipulinkynsi
1 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Piparjuuritahnaa
Suolaa
2 rkl
Hienonnettua tilliä
Koristeeksi muutama sipulinvarsi tai kevätsipulia

Näin teet

1

Valmista tsatsiki. Notkista jogurtti kulhossa. Lisää mausteet ja anna kastikkeen tekeytyä muutaman tunnin viileässä ennen tarjoilua. Leikkaa keitetyt perunat annospaloiksi ja pistä cocktailtikkuihin. Koristele hienonnetulla sipulinvarrella ja tarjoile piparjuuritsatsikia dippikastikkeena.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 1.6.2010
Muokattu: 15.5.2019