Dippiperunat ja piparjuurikastike
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 12 kpl | pientä keitettyä uutta perunaa |
| Piparjuuritsatsiki | |
|---|---|
| 2 dl | turkkilaista jogurttia |
| 1 kpl | puristettu valkosipulinkynsi |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| 2 rkl | piparjuuritahnaa |
| suolaa | |
| 2 rkl | hienonnettua tilliä |
| koristeeksi muutama sipulinvarsi tai kevätsipulia | |
- 1.
Valmista tsatsiki. Notkista jogurtti kulhossa. Lisää mausteet ja anna kastikkeen tekeytyä muutaman tunnin viileässä ennen tarjoilua. Leikkaa keitetyt perunat annospaloiksi ja pistä cocktailtikkuihin. Koristele hienonnetulla sipulinvarrella ja tarjoile piparjuuritsatsikia dippikastikkeena.
Dippiperunat ja piparjuurikastike
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 12 kpl | pientä keitettyä uutta perunaa |
Piparjuuritsatsiki | |
| 2 dl | turkkilaista jogurttia |
| 1 kpl | puristettu valkosipulinkynsi |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| 2 rkl | piparjuuritahnaa |
| suolaa | |
| 2 rkl | hienonnettua tilliä |
| koristeeksi muutama sipulinvarsi tai kevätsipulia | |
Valmistus
- 1
Valmista tsatsiki. Notkista jogurtti kulhossa. Lisää mausteet ja anna kastikkeen tekeytyä muutaman tunnin viileässä ennen tarjoilua. Leikkaa keitetyt perunat annospaloiksi ja pistä cocktailtikkuihin. Koristele hienonnetulla sipulinvarrella ja tarjoile piparjuuritsatsikia dippikastikkeena.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























