Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Espanjalainen omeletti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
Pariisinperunat -perunoita
6 kpl
isoa kananmunaa
120 g
chorizo-makkaraa
2 kpl
oksaa rosmariinia
1 kpl
sipuli suikaleina
1 kpl
ruukku persiljaa
suolaa, mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Puolita perunat. Leikkaa chorizo sentin paksuisiksi viipaleiksi.

2

Lämmitä paistinpannu ja lisää chorizo-viipaleet sekä rosmariinin oksat. Kun rasva alkaa sulaa, lisää perunat ja sipuli. Paista hetki, jotta perunat ja sipulit kuullottuvat. Poista rosmariininoksat.

3

Riko kananmunat kulhoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Vatkaa kananmunien rakenne rikki.

4

Kaada kananmunamassa pannuun ja alenna lämpöä. Anna kananmunamassan hyytyä. Voit varovasti siirrellä massaa paistinlastalla, jotta se hyytyy tasaisesti. Jos sinulla on käytössä uuninkestävä paistinpannu, voit hetken paistamisen jälkeen hyydyttää munakkaan 200-asteisessa uunissa (n. 10 minuuttia).

5

Viimeistele annos persiljasilpulla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.